Jövő hétvégén házasodhat Debreczeni Zita és Gianni

Forrás: Instagram/Zitadebreczeni -
esküvő Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűk családi körben, a jövő hétvégén mondja ki a boldogító igent egymásnak Debreczeni Zita és Gianni. A házasulandók a lapinformációt egyébként nem erősítették meg. 

A Bors úgy tudja, a celebpár közel háromezer méter magasba, az olasz dolomitokba szervezte a ceremóniát, és rajtuk és a közeli családon, ez körülbelül 10 embert jelent, kívül más nem is lesz ott.

"Ők döntöttek úgy, hogy ilyen nagy titokban tartják az esküvőjüket, mi pedig ezt tudomásul vesszük. Úgy tudom, majd itthon is lesz egy hatalmas buli, ha hazaértek, de az egybekelésüknél nem lesznek ott a haverok, csak tényleg a nagyon, nagyon szűk család" - mesélte egy nagyon közeli ismerősük a napilapnak.

Debreczeni Zita, Gianni Forrás: Instagram/Zitadebreczeni

A koszorúslányokat a jövő hét közepén négy napra utaztatja Olaszországba a pár. Titoktartásra kötelezték őket, de valójában nem is kaptak tájékoztatást a pontos időpontról. A lap kereste Zitát is, de nem érte el, Gianni pedig annyit mondott, ő nem tud semmiről.

„Régimódi esküvőt szeretnék, hosszú, letisztult ruhám lesz, esetleg csipkefátyollal. Templomi is lesz, sőt nem tartom elképzelhetetlennek, hogy tengerparton is kimondjam az igent. Nekem nagyon fontos, ko-molyan is gondoljuk" – nyilatkozta korábban Zita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.