Hatalmas öröm közepette kelt egybe Paul Burrell és Graham Cooper.  Mióta felvállalták a kapcsolatukat, boldogabbak mint valaha.

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Diana hercegnő egykori szolgája, Paul Burrell elismerte, hogy a saját neméhez vonzódik. Az 58 éves férfi 10 évig szolgálta a hercegnőt, és állítólag a hercegnő volt az egyetlen, aki tudott a férfi másságáról. Ám Paul a közelmúltban két fiát is beavatta a titkába.

Paul Burrell összeházasodott meleg kedvesévelForrás: Getty Images

Burrell 32 év házasság után, 10 hónapja hagyta ott a feleségét, mert szerelembe esett egy Graham Cooper nevű ügyvéddel, akivel már azóta az esküvőjüket tervezik. Korábban azt is megtudtuk, hogy milyen hangulatú lagzit szeretnének majd rendezni maguknak. 

Az esküvő időpontja azonban elérkezett, és Burrell elképesztően örült, hiszen a 2 fia, Alexander és Nicholas is megjelent a nagy eseményen. Az egykori komornyik meg is könnyezte a nem mindennapi pillanatot, ugyanis elmondásas szerint még soha életében nem lehetett ennyire önmaga, mint most.

"Nincs több rejtőzködés, féktelen a boldogságunk. Az élet arról szól, hogy légy mindig őszinte önmagaddal. Ez vagyok én!" 

Az esküvőn készült friss fotókat itt tudod megtekinteni.

Kényszerből vette el Dianát Károly herceg
Károly a királynő életrajzi könyvét is író Sally Bedell Smithnek mesélte el a történetet, amit egyébként már eddig is pletykáltak. A szóbeszéd szerint Károly vette el a fiatal Diana Spencer szüzességét, Fülöp, a herceg édesapja pedig azt követelte a fiától, ne hagyja szégyenben a nőt, vegye feleségül. Olvass tovább itt...