Csak Diana hercegnő tudott komornyikja másságáról

Forrás: Wikipédia -
homoszexuális Diana hercegnő komornyik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegnő egykori komornyikja elárulta a titkát: most már mindenki tudja, hogy a férfi homoszexuális. 

Diana hercegnő egykori szolgája, Paul Burell elismerte, hogy a saját neméhez vonzódik. Az 58 éves férfi 10 évig szolgálta a hercegnőt, és állítólag ő volt az egyetlen, aki tudott a férfi másságáról. Ám Paul a közelmúltban két fiát is beavatta a titkába.

Burell 9 hónapja vált el a feleségétől, akivel 32 évig éltek együtt, de máris házasodni készül a szerelmével, Graham Cooper ügyvéddel. Az exkomornyik két fia, Alexander és Nicholas valószínűleg részt vesznek majd édesapjuk esküvőjén, ami nem mindennapi stílusban lesz megrendezve.

Burell már lázasan készül az új életére Forrás: AFP/Paul Vicente

Cirkuszra emlékeztető esküvőt terveznek: bohócnak öltözött pincérek, zsonglőrök és egyéb szakemberek fogják szórakoztatni a vendégsereget.

Bizonyos híresztelések szerint egy melegorgián is részt vett az inas még Diana idejében, amiről a hercegnő is tudott, de soha senkinek nem árulta el a titkát - írta meg a DailyMail.

Diana hercegnő életben van? Íme, a legdurvább teóriák

Egyesek szerint a tragédia egy merénylet volt, mások viszont úgy gondolják, hogy a hercegnő csak megrendezte az egészet. Sokan tudni vélik, hogy Diana és kedvese nemcsak a házasságot tervezte, hanem közös gyermekük is megfogant a kapcsolat alatt, így ezzel a balesettel szerettek volna eltűnni a világ elől. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.