Gáspár Győző végre elárulta, miből él

pénz Gáspár Győző anyagi helyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen kíváncsiak arra, hogy miből él Győzike. Miből futja luxusautóra, drága ruhákra, ékszerekre.

Győzike a Fókusznak nyilatkozott anyagi helyzetéről. Elmondta, hogy jelenleg három cégnél dolgozik: kettőnél tanácsadó, és az édesapja mellett is van állása. Amúgy meg nem kell tudnia az egész országnak, hogy Gáspár Győző miből él. A showman azt mondja magáról, hogy mindig jól tudott helyezkedni, és mindig megtalálta a munkalehetőséget. Az pedig, hogy az agyával is megfogta a munkát, csak Istennek köszönhető.

Gáspár Győző végre elárulta, miből él

"Mindig azt kérdezik tőlem, hogy miből élek. Hát kérem szépen, az agyamból élek. Abból élek, hogy nem kábítószereztem el a pénzemet, nem ruletteztem el a pénzemet, nem ittam el a pénzemet, mint egyes magyar celebek, és van mit felmutatnom. Az pedig, hogy ha van mit felmutatnom a magyar embernek, baj, akkor legyen baj!" – mondta Győzike elég határozottan.

Szerinte az irigységre is lehet kapni gyógyszert, már látta a gyógyszertárban. A kedves olvasónak nem kell tudnia, hogy mit csinál azon kívül, hogy celeb. És a mondandójának még nincs vége...



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.