A stadionjában akar meghalni Stadler József

Fotó: Dudás Szabolcs - Origo -
halál stadion Stadler József alapítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét Stadler József tulajdonába, jobban mondva az üzletember alapítványának birtokába kerülhet az akasztói stadion.

Az adásvételi szerződés már megtörtént a felszámoló és a Stadler alapítvány között, de a vevőnek még 50 millió forintot kell fizetnie ahhoz, hogy teljesen az övé legyen a stadion.

Stadler József a stadionjában akar meghalni Fotó: Dudás Szabolcs - Origo


"Ami rám a bajt hozta az egyértelműen a stadion! Mégis ez áll a szívemhez a legközelebb, mindenki elképzelheti mit éreztem, amikor évekig a kapuját sem léphettem át annak a pályának, amelyet én álmodtam meg és építettem fel" - mondta a Blikknek Stadler József. Az üzletember arról is beszélt, mire használná a jövöben a létesítményt. "Profi futballt többé nem játszanak ebben a stadionban, hiszen ahhoz rengeteg pénz kellene! Amolyan hatalmas, mindenki előtt nyitva álló közösségi teret képzelek el,amelyet pénztárcájától függetlenül mindenki igénybe vehet a rendezvényeire" - tervezget Stadler.

A Stadion azonban csak akkor kerülhet a Stadler alapítvány tulajdonába, ha 50 millió forintot kifizetnek. József nagyon bízik benne, hogy van olyan bank, vagy vállalkozó, akinek ér ennyit az épület, és segítene neki megvalósítani élete utolsó nagy álmát.
"Hiszen én már nem akarok mást, csak azt, hogy amikor eljön az idő, a stadionomban érjen az utolsó óra" - nyilatkozta a börtönviselt üzletember.

Több ember előtt vágta el a saját torkát egy férfi Glasgow-ban (18+)http://www.life.hu/news/20170414-tobb-ember-elott-vagta-el-torkat-egy-ferfi-glasgow-ban.htmlA borzalmas esetről videó is készült. News30 ezer profilt törölt a Facebookhttp://www.life.hu/news/20170414-30-ezer-kamuprofilt-torolt-a-facebook.htmlNehezebb lesz fenntartani a kamuprofilokat ezentúl, ígéri a cég. News--Nyuszikeresés is lesz a Vasúttörténeti Parkbanhttp://www.life.hu/news/20170414-nyuszikereses-is-lesz-a-vasuttorteneti-parkban-gyerekeknek.htmlIsmét kinyitja kapuit a Vasúttörténeti Park; a szezonnyitás alkalmából hétfőn több hagyományőrző programmal együtt húsvéti nyuszikeresés is várja a látogatókat Budapesten.News--Száraz Dénes eljutott az Island Peak csúcsára http://www.life.hu/news/20170413-az-island-peak-csucsan-jart-szaraz-denes.htmlSzáraz Dénes, Mohai Balázs és Pintér László megmászták az Island Peak csúcsát. NewsOrigoVizsgálat zajlik a meztelenkedő úszóedző ügyébenhttp://www.life.hu/news/20170413-bajba-kerulhet-a-meztelenkedo-uszoedzo.htmlVizsgálatot rendeltek el az úszóedző ügyében, aki állítólag meztelen képeket küldött kiskorúaknak. News--Gázpisztollyal lövöldöztek a Kazinczy utcábanhttp://www.life.hu/news/20170413-gazpisztollyal-lovoldoztek-budapesten-a-kazinczy-utcaban.htmlBudapesten a VII. kerületi Kazinczy utcában az egyik vendéglátó tulajdonosa vitába keveredett egy társasággal. A szóváltás odáig fajult, hogy a tulaj gázpisztollyal lőtt a társaság felé. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.