Ismét Stadler József tulajdonába, jobban mondva az üzletember alapítványának birtokába kerülhet az akasztói stadion.

Az adásvételi szerződés már megtörtént a felszámoló és a Stadler alapítvány között, de a vevőnek még 50 millió forintot kell fizetnie ahhoz, hogy teljesen az övé legyen a stadion.
 

Stadler József a stadionjában akar meghalniFotó: Dudás Szabolcs - Origo


"Ami rám a bajt hozta az egyértelműen a stadion! Mégis ez áll a szívemhez a legközelebb, mindenki elképzelheti mit éreztem, amikor évekig a kapuját sem léphettem át annak a pályának, amelyet én álmodtam meg és építettem fel" - mondta a Blikknek Stadler József. Az üzletember arról is beszélt, mire használná a jövöben a létesítményt. "Profi futballt többé nem játszanak ebben a stadionban, hiszen ahhoz rengeteg pénz kellene! Amolyan hatalmas, mindenki előtt nyitva álló közösségi teret képzelek el,amelyet pénztárcájától függetlenül mindenki igénybe vehet a rendezvényeire" - tervezget Stadler.

A Stadion azonban csak akkor kerülhet a Stadler alapítvány tulajdonába, ha 50 millió forintot kifizetnek. József nagyon bízik benne, hogy van olyan bank, vagy vállalkozó, akinek ér ennyit az épület, és segítene neki megvalósítani élete utolsó nagy álmát.
"Hiszen én már nem akarok mást, csak azt, hogy amikor eljön az idő, a stadionomban érjen az utolsó óra" - nyilatkozta a börtönviselt üzletember.