Sokan nem nézik jó szemmel, amit Lisa Niemi művel. Bizonyos vélemények szerint az özvegy nő vérszemet kapott a vagyon gondolatától. 

Patrick Swayze 2009 szeptemberében veszítette életét. Az 57 éves sztár hasnyálmirigyrákkal küzdött. Sajnos nem volt sok esélye, ugyanis már akkor végstádiumban volt, amikor diagnosztizálták. Utolsó óráit a texasi farmján töltötte a feleségével, Lisával.

Patrick Swayze és Lisa NiemiForrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

A hír az egész világot megrendítette, de az idő múlásával el kell fogadni a veszteség tényét. Az egykori sztár hozzátartozói azonban érthetően lassabban teszik túl magukat az eseményeken. Ilyen például Patrick unokahúga, Danielle Swayze, aki azzal vádolta az özvegyül maradt Lisát, hogy mindent elárverezett, ami a színészhez köthető emlék volt. 

Danielle szerint ezzel aprópénzzé váltotta azokat a becsben tartott értékeket, mint például Swayze parókája, melyet a kemoterápia idején hordott. Lisa azonban azzal védte magát, hogy semmit nem árverezett el a család beleegyezése nélkül. 

Az elhunyt híresség családja azt is nehezményezi, hogy az asszony már túltette magát Patrick halálán, és újraházasodott 2014-ben egy Albert DePrisco nevű gazdag ékszerésszel - írta meg a RadarOnline.