Pártos Csilla és volt anyósa, Pécsi Ildikó között évek óta folyik a harc, főleg a vagyonmegosztásról. Az elsőfokú ítélet szerint Csillának és fiának ki kellene költöznie a művésznő villájából, de fellebeztek. Nem hagyják annyiban.

Pártos Csilla nem nyugszik bele az elsőfokú ítéletbe, miszerint ki kellene költöznie a volt anyósa, Pécsi Ildikó lakásából. A művésznő és volt menye között évek óta folyik a harc, elsősorban a vagyonmegosztásról. Pártos Csilla már évekkel ezelőtt elvált Szűcs Csabától, de a közös ügyeiket még mindig nem tudták lezárni. A jógaoktató ugyanis még mindig abban a villában él, ami eredetileg volt férje tuladjona volt, de a válás után egy ajándékozási szerződéssel Pécsi Ildikó nevére került, aki nem szeretné, hogy Csilla és unokája ott lakjanak. Az elsőfokú ítélet szerint augusztusban ki is kellene költözniük, de ezt nem fogadták el Csilláék. 

Pártos Csilla nem akar kiköltözniFotó: Zih Zsolt/MTVA

"Ügyfelemnek esze ágában sincs kiköltözni az ingatlanból, mivel fellebbeztünk az elsőfokú ítélet ellen, nem is kell menniük. A másodfokú ítéletre nem kell várni, mivel mi azt a szerződést támadjuk meg, amely alapján Csaba nevéről az édesanyja nevére került az ingatlan. Ha azt érvényteleníttetni tudjuk, akkor nincs min vitatkozni, hiszen a tulajdonos lakoltathat csak ki, aki eredetileg Pártos Csilla volt férje. Ő pedig nem fogja utcára tenni a saját fiát" - mondta a Borsnak dr. Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje.

Pécsi Ildikó börtönbe is kerülhet, ha nem fizet Pártos Csillának
Évek óta húzódik Pártos Csilla és Pécsi Ildikó ügye, és nem is fog egyhamar lezárulni. Pártos Csilla továbbra is a rokontartásért küzd, és ha a bíróság jogerősen helybenhagyja keresetét, Pécsi Ildikónak fizetnie kell, különben börtönbe is kerülhet. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!