Egyre bonyolódik az egykori sztárpár kálváriája. A követők már azt sem tudják, ki mond igazat. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, VV Mici és Krisztián nemrég szakítottak, erről Krisztián adott hírt több fórumon is.

A férfi hűtlenségről mesélt, állítása szerint Mici az exével töltött egy éjszakát, aki elől eredetileg a villába menekült. A cserben hagyott Krisztián pedig nem bírta elviselni ezt a megaláztatást a szőke szépségtől, ezért szakított vele. 

VV Mici mindent kitálalt KrisztiánrólForrás: Instagram/micikee

Mici azonban most erőt vett magán, és egy videóban mesélte el a kapcsolatuk sötét részeit a követőknek. Kiderült, hogy a szakításuk nem is annyira friss már, ugyanis Mici két héttel ezelőtt költöztette el az otthánból Krisztiánt. 

Az is napvilágra került, hogy a férfi az elmúlt hét hónapban egyáltalán nem dolgozott, és a tanulmányait sem folytatta. Helyette inkább féltékeny volt a párjára, akinek több követője van a közösségi oldalakon, ezért határozta el, hogy lejáratja a közvélemény előtt Micit. 

Arról azonban nem szólt a fáma, hogy Krisztiánnak már sok van a rovásán, ugyanis Mici azt is megbocsátotta neki, hogy megütötte őt: 

"És gyerekek, ha már ennyire őszinték vagyunk, akkor csámcsogjon azon is média, hogy akkor kellett volna elmennem a rendőrségre, mikor megütöttél, Drágám. És már nem itt lennél, hanem valahol máshol. És azt mindenki tudja, hogy hol."