Mint ismeretes, egykor nagyon jó kapcsolatot ápolt Nótár Mary és L.L. Junior, de ez már a múlt. A rapper és az énekesnő ugyanis nagyon összevesztek, és azóta látni sem bírják egymást. Ha egy helyen lépnek fel, akkor inkább elkerülik a találkozást.

L.L. Junior és Nótár Mary nagyon jó kapcsolatban voltak, de ennek már vége. A kettejük viszálya akkor kezdődött, amikor az énekesnő bejelentette terhességét, majd nem sokkal később azt, hogy elvetélt. A rapper azonban nem hitt abban, hogy a várandósság igaz volt, és felszólította Maryt, hogy hagyja abba a hazudozást. Ebből óriási vita kerekedett kettőjük között, amit azóta sem rendeztek, és egyelőre úgy tűnik, nem is fognak. Egyikük sem igyekszik ugyanis kezdeményezni a beszélgetést sőt, inkább kerülik egymást. Hiába akad olyan alkalom, amikor véletlenül egy helyen lépnek fel, akkor is elkerülik inkább egymást.

L.L. Junior nem beszél Nótár MaryvelForrás: Facebook/Mokka

"Mary lépett fel elsőként a fesztiválon. Amikor megérkeztem a helyszínre, a tömeg megörült, így biztosan tudta, hogy itt vagyok. Fel voltam készülve a találkozásra, reméltem, hogy sikerül felnőtt emberek módjára intézni mindent. Érkezésem után kulturáltan félrevonultam a háttérbe, megvártam, hogy vége legyen a fellépésének, elmenjen, majd csak ezután mentem fel a színpadra. Nem volt kedvem találkozni Maryvel" - mondta a Borsnak Junior, aki szerint ők soha nem fognak kibékülni. "Őszintén? Nem hiszem, csalódtam benne" - árulta el a rapper. Nótár Maryt hiába kereste a lap, nem sikerült elérniük.