L.L. Junior kerüli Nótár Maryt: nem akar vele szóba állni

Forrás: Facebook/Mokka -
L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, egykor nagyon jó kapcsolatot ápolt Nótár Mary és L.L. Junior, de ez már a múlt. A rapper és az énekesnő ugyanis nagyon összevesztek, és azóta látni sem bírják egymást. Ha egy helyen lépnek fel, akkor inkább elkerülik a találkozást.

L.L. Junior és Nótár Mary nagyon jó kapcsolatban voltak, de ennek már vége. A kettejük viszálya akkor kezdődött, amikor az énekesnő bejelentette terhességét, majd nem sokkal később azt, hogy elvetélt. A rapper azonban nem hitt abban, hogy a várandósság igaz volt, és felszólította Maryt, hogy hagyja abba a hazudozást. Ebből óriási vita kerekedett kettőjük között, amit azóta sem rendeztek, és egyelőre úgy tűnik, nem is fognak. Egyikük sem igyekszik ugyanis kezdeményezni a beszélgetést sőt, inkább kerülik egymást. Hiába akad olyan alkalom, amikor véletlenül egy helyen lépnek fel, akkor is elkerülik inkább egymást.

L.L. Junior nem beszél Nótár Maryvel Forrás: Facebook/Mokka

Nem volt kedvem találkozni Maryvel"

Borsnak"Őszintén? Nem hiszem, csalódtam benne"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.