Gregor Bernadett édesapja 66 évesen távozott az élők sorából, de a színésznő a mai napig gyászolja őt. Még mindig vele énekel duetteket.

Gregor József 11 éve, 66 évesen távozott az élők sorából, amit lánya, Gregor Bernadett soha nem tud teljesen feldolgozni. Beletörődött a megváltoztathatatlanba, de megbékélni nem fog azzal, hogy édesapjának ilyen korán kellett távoznia.

Gregor Bernadett még mindig gyászolja édesapjátFotó: Margitay Klára/Life.hu

"Mérhetetlen düh van bennem, hogy még csak most lenne 77 éves. Még dolgozna, énekelne,
és az unokáival lehetne" - mondta Gregor Bernadett, aki nem szereti a temet őlátogatást. "Idén nem megyek oda a születésnapjára. "Megmondom őszintén, nekem nem jelent sokat a temetőlátogatás, mert édesapám máig a szívemben él, része a mindennapjaimnak. Ilyenkor felhívom édesapám feleségét, Marikát, és sokat beszélünk, többek közt persze apuról. A születésnapján gyakran nézek róla videókat a You-Tube-on, így emlékezek rá" - árulta el a Blikknek a színésznő, aki azt is elmesélte, hogy még mindig az apjával duettezik. "A Valaki című számot kettőnknek írták, sokszor adtuk elő. Készíttettem egy olyan alapot, amin az ő hangja felvételről szól, én pedig énekelek. Nemrég egy falunapon is előadtam, és láttam, hogy a nézőtéren többen törölgetik a szemüket" - mondta Bernadett.

Megrendítő: Így küzdött életéért Gregor József
Az ország egyik legnevesebb operaénekese, Gregor József nagy műtéteken esett át, miután kiderült, súlyos betegséggel küzd. Mindent megtett a gyógyulása érdekében. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!