Elképesztő részleteket árult el a régmúltból Dolly. Ezt nem is gondoltuk volna.

Ahogy azt már korábban megírtuk, súlyos betegség miatt veszítette életét Kékes Zoltán, a Dolly Roll gitárosa. A 67 éves zenész halála után a zenekar is feloszlott, de Dolly biztosan állította, hogy nem hagy fel a zenéléssel. 

Sőt, olyannyira nem hagy fel, hogy már új formációt is alapított, Dolly Plusssz néven. Az énekesnő azt is elárulta, hogy hatalmas showkat és óriás produkciókat szeretne létrehozni az új formációval. 

Dolly Plusssz ProdukcióForrás: Dolly Plusssz Produkció

Most azonban egy kicsit visszarepültünk az időben, és olyan titkot tudtunk meg a sztártól, amit sosem gondoltunk volna. Kiderült, hogy Dolly, és a másik hazai rock and roll legenda, Fenyő Miklós, 10 évig nem álltak szóba egymással. Egy németországi turné során úgy összevesztek 1983-ban, hogy utána a Hungária együttes ment is a levesbe. 

"Igen, Fenyő Miklós a barátom, és egy barátságba még az is belefér, hogy vannak időszakok, amikor néha távol kerülünk egymástól, de most - sőt már régóta - nagyon jó a kapcsolatunk" - mondta az énekesnő a Blikknek, aki már egyáltalán nem gondol a régi veszekedésre, helyette inkább közös koncertet tervez Fenyővel.