Krausz Gábor a Séfek Séfe című műsor szívtipró sztárszakács. Nők tömege imádja őt és most bizonyára sokak szemében felcsillant a remény, ugyanis a séf szingli. Na de ki lehet az a titokzatos hölgy, aki a karján látható?

A TV2 nagysikerű produkciójának sztárszakácsa, Krausz Gábor a nők bálványa. A sármos séf karját több tetoválás is borítja, ám a sok alkotás között szembetűnik egy gyönyörű fiatal lány portréja. A sztár a Ripostnak elárulta, ki a hölgy. 

Krausz Gábor interjúFotó: Hirling Bálint - Origo

"Londonban éltem tíz évig, és együtt laktam egy tetoválóművésszel. Több minden került rám, ám szívemhez legközelebb egy kedves barátnőm arca áll. Olyan, mintha a húgom lenne, tizenhat éves kora óta ismerem. Egy iskolába jártunk, egy helyen laktunk. Aztán hirtelen megszakadt a korábban oly szoros kapcsolat, amikor én Londonba, ő pedig Hongkongba költözött" - mesélte Gábor.

"Aztán szinte egyszerre értünk haza, és megpróbáltuk bepótolni a kimaradt tíz évet. Amikor meglátta a tetoválást, nagyon meghatódott. Attól sem félek, hogy egy nap a barátnőmnek magyarázkodnom kéne emiatt. Aki valóban ismer, pontosan tudja milyen kapcsolat van közöttük, egyébként a férje is elfogadta a barátságunkat"