Titokzatos tetoválás díszíti a Séfek Séfe sztárjának, Krausz Gábornak a karját: fotó

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Krausz Gábor Séfek séfe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krausz Gábor a Séfek Séfe című műsor szívtipró sztárszakács. Nők tömege imádja őt és most bizonyára sokak szemében felcsillant a remény, ugyanis a séf szingli. Na de ki lehet az a titokzatos hölgy, aki a karján látható?

A TV2 nagysikerű produkciójának sztárszakácsa, Krausz Gábor a nők bálványa. A sármos séf karját több tetoválás is borítja, ám a sok alkotás között szembetűnik egy gyönyörű fiatal lány portréja. A sztár a Ripostnak elárulta, ki a hölgy.

Krausz Gábor interjú Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Londonban éltem tíz évig, és együtt laktam egy tetoválóművésszel. Több minden került rám, ám szívemhez legközelebb egy kedves barátnőm arca áll. Olyan, mintha a húgom lenne, tizenhat éves kora óta ismerem. Egy iskolába jártunk, egy helyen laktunk. Aztán hirtelen megszakadt a korábban oly szoros kapcsolat, amikor én Londonba, ő pedig Hongkongba költözött" - mesélte Gábor.

"Aztán szinte egyszerre értünk haza, és megpróbáltuk bepótolni a kimaradt tíz évet.

Amikor meglátta a tetoválást, nagyon meghatódott.

Attól sem félek, hogy egy nap a barátnőmnek magyarázkodnom kéne emiatt. Aki valóban ismer, pontosan tudja milyen kapcsolat van közöttük, egyébként a férje is elfogadta a barátságunkat"

Palvin Barbi és Neymar összemelegedtek? http://www.life.hu/sztarok/20170922-ugy-tunik-palvin-barbi-es-neymar-osszemelegedtek.htmlElképesztő fotó került napvilágra, amelyen Palvin Barbi, Lewis Hamilton és Neymar látható. De a hírek szerint Barbi nem az exével, hanem a híres focistával távozott. TV + Sztárok--Egy kocsmában sörözik fényes nappal Kiszel Tünde lánya, Donatellahttp://www.life.hu/sztarok/20170922-kiszel-tunde-lanya-fenyes-nappal-sorozik.htmlDöbbenetes videó került napvilágra Kiszel Tünde lányáról, aki mindössze 16 éves, de már literes korsóból issza a sört. TV + SztárokOrigoTom Cruise két ember haláláért felelős: filmje forgatásán vesztették életükethttp://www.life.hu/sztarok/20170922-tom-cruise-ket-ember-halalaert.htmlKét ember meghalt, egy ember pedig lebénult Tom Cruise egyik filmjének forgatásán. Családjaik beperelték az alkotókat, és az ítélet szerint Tom Cruise is felelős. TV + Sztárok--BB Évi hamarosan visszatérhet a való életbe?http://www.life.hu/sztarok/20170922-bb-evi-hamarosan-elhagyhatja-az-intezetet.htmlBB Évit egy pszichiátriai intézetben kezelik már hosszú ideje. Az egykor ünnepelt valóságshow szereplő mára csak árnyéka önmagának. Ám úgy tűnik, van fény az alagút végén... TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa szisztolés rohamot kapott és alvászavarral küzdhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-szisztoles-rohamot-kapott-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa napokban készített interjúja hatalmas port kavart, aminek az lett a vége, hogy távoznia kellett az ATV műsorvezetői székéből. A sztár megtörten mesélt Balázséknak az esetről. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSebestyén Balázs így látja a Demcsák Zsuzsa-ügyethttp://www.life.hu/sztarok/20170921-sebestyen-balazs-igy-latja-a-demcsak-zsuzsa-ugyet.htmlAhogy megírtuk, Demcsák Zsuzsa a Rádió 1 reggeli műsorában Sebestyén Balázséknak mesélt az ominózus Szanyi-interjúról és a felmondásáról. Ennek kapcsán Balázs is kifejtette a véleményét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.