A TV2 Tények című műsorának riportja szerint túl van az életveszélyen a várpalotai hintabaleset legsúlyosabb sérültje, a 18 éves Krisztofer. A hírműsor ugyanakkor arról is beszámolt:a fiú családját csaló környékezte meg - írja az Origó

Krisztofer az édesanyjával és a húgával ült azon a hintán, amelyiknek az egyik karja üzem közben tőből letört. A fiú fejjel zuhant az útra, életéért hetekig küzdöttek a győri kórház orvosai. Krisztofer már jobban van, átszállították a veszprémi kórház baleseti sebészetére, innen majd Budapestre viszik az Országos Rehabilitációs Intézetbe, ahol valószínűleg mindent újra kell majd tanulnia.

Forrás: Facebook

A tragédia mellett azonban mással is szembe kell néznie a családnak. Krisztofer hat testvérével és szüleivel egy kétszobás veszprémi albérletben lakik. A főbérlő havonta jelentkezett a családnál a rezsi költségért. Csekket azonban egyetlen alkalommal sem hozott magával, csak a pénzt kérte el. Minden alkalommal más - más összeget. A héten aztán kiderült, hogy a főbérlő nem fizette be a villany és a víz költségeket. Két nappal ezelőtt elzárták a vizet Krisztofer családjának albérletében. Várható, hogy hamarosan az áramot is kikapcsolják. Utóbb az is kiderült, hogy az állítólagos főbérlő nem azonos a lakás tulajdonosával.