Már eleve hihetetlen volt, hogy a Kardashian-Jenner család minden női tagja észbontóan szexi, erre itt egy újabb rokon, aki döbbenetesen szép. Mi folyik ezeknek a nőknek az ereiben? 

Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner vagy Kourtney Kardashian - teljesen mindegy melyiket képzeljük magunk elé, mert mindannyian gyönyörűek. Már ezt is eleve nehéz megérteni, pedig most kiderült, hogy van még szexi rokon a tarsolyban. 

Még pedig Natalie Zettel, aki Kris Jenner fiatalabbik testvérének, Karen Houghtonnak a lánya. A 18 éves szépség láthatóan megörökölte a család genetikusan kódolt szexi vonásait, és benne ráadásul még az ártatlanság bája is fellelhető.

@nataliezettel által megosztott bejegyzés,

 A barna hajú fiatal lány érthető módon játszadozik a modellkedés gondolatával, hiszen minden alapja meg van ahhoz, hogy szép karriert építsen. 

@nataliezettel által megosztott bejegyzés,

 

"The sun shines not on us but in us."-John Muir #happymonday

@nataliezettel által megosztott bejegyzés,

 

Bréking! Kylie Jenner babát vár
Kylie Jenner április óta a 25 éves rapperrel, Travis Scottal randizik, miután lezárta se veled se nélküled kapcsolatát előző pasijával, Tygával, a börtönviselt rapperrel, akit korábban Magyarországra is elkísért. A TMZ értesülései szerint Travis azt is elújságolta barátainak, hogy Kylie-val kislányt várnak, és a baba februárban érkezik.