Néhány tini a sötét konyhéban próbált szellemet idézni, mégsem voltak felkészülve arra, hogy sikerül. A túlvilágról kapott jeltől viszont fejvesztve menekültek.

Tiniként nagyjából mindenki idézett már szellemet, így tudjuk, hogy ehhez elengedhetetlen a sötét szoba. Hogy ez valóban szükséges-e, vagy csak azért kell, hogy az egész még ijesztőbb legyen, nem tudni, de az biztos, hogy szerte a világon sötét szobában riogatják magukat szellemekkel a tinédzserek. Nem történt ez másként az alábbi videóban sem, három lány és egy srác próbáltak valamiféle szellemet megidézni egy Ouija-tábla segítségével.

Halálra rémültek a szellemidézéskor a tinik - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

A videón látható, hogy senki nem nyúl a táblán lévő dolgokhoz, és nem is nagyon hisznek abban a tinik, hogy sikerül megidézniük egy szellemet. Ekkor azonban történik valami, ami mindannyiukat menekülésre készteti. A táblán lévő planchette (ez az a tárgy, amit elvileg ilyen szertartásokkor a táblán kellene mozgatniuk) egyszer csak kirobban, és éppen az egyik lány testének ütközik. Ettől mind sikoltva menekültek.