A Bors megtalálta Hujber Ferit Kanadában, aki a fotók szerint egyáltalán nem unatkozik.

Hujber Feri nagyon hirtelen, teljes titokban hagyta itt Magyarországot, egyik napról a másikra költözött a kanadai Vancouverbe, ahol színházba jár és magyarok által szerevezett programokat látogat. Itthoni szerepeit lemondta.

A lap fotói szerint Hujber remekül van, egyáltalán nem látszik rajta, hogy aggódna a kifizetetlen bírsága miatt, amit kábítószer birtoklás miatt szabtak ki rá. Ha ezt nem fizeti ki, akkor az ügyészség börtönbüntetésre ítélheti. Az nem valószínű, hogy emiatt menekült volna a színész Kanadába, ugyanis Kanada és Magyarország között kiadatási egyezmény van.

Hujber Feri nem unatkozik KanadábanForrás: Hámori Zsófia/Life.hu

A Bors egyik olvasója múlt héten többször is látta Hujbert, ezt mesélte:
"Nem ismertem Hujbert, de a hétvégén olvastam róla, és rájöttem, hogy találkoztam vele Vancouverben. Háromnapos magyar gasztronómiai és borászati napok voltak itt Vancouverben... múlt pénteken a Chateau Granville Hotelben rendeztek egy hús-/füstöltáru- és borkóstolót. Ez a muki ott csámborgott fel-alá valami furcsa, mindentudó mosollyal az arcán. Emlékszem, úgy nézett, mintha ismerne, vagy legalábbis nekem ismernem kellene. A találkozásunk után a feleségem azt mondta, hogy van valami nyugtalanító ebben az emberben, de nem tudta megmagyarázni, micsoda... Ugyanazon a hétvégén vasárnap is láttam, az Orpheumban volt néptáncgála. A karzaton ült egy negyvenes hölgy és két tinédzser lány társaságában. Úgy néztek ki, mint egy család. Bár nem tudok róla semmit, de olyan érzésem van, hogy valamiféle rokonsága lehet itt kint, mert igen bensőséges a viszonya a társaságával."

Hujbert nem érte el a lap, csak üzent: nem szeretne nyilatkozni.