Sztárban sztár: Oláh Gergő esett ki a hetedik műsorból

bunda Sztárban sztár kieső Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetedik adásához érkezett vasárna este a TV2 népszerű műsora, a Sztárban sztár. Az ismert énekesek közül ismét távoznia kellett valakinek.

Az est fénypontja kétségkívül ismét Pápai Joci produkciója volt. Szem nem maradt szárazon, úgy adta elő a nagy klasszikust, Gloria Gaynor I will Survive című dalát. Stohl András annyira nevetett, hogy még a hangja is elment.


Király Vikortól is el voltak ájulva az ítészek, maximális pontszámmal jutalmazták, hogy az énekes olyan kiválóan utánozta Phil Collinst.

Viszont valakinek ma is búcsúznia kellett, Oláh Gergő és Berkes Olivér maradt a végére, ők ketten kapták a nézőktől a legkevesebb szavazatot. Gergő Presser Gábort alakította, Olivér pedig a The Rasmus nevű együttes énekesének bőrébe bújt.

A szerencse (vagy a nézők) most Olivérnek kedvezett, ő jutott tovább, Oláh Gergőnek búcsúznia kellett.

A Facebookon, a műsor oldalán kisebbfajta kommentcunami alakult ki: többeknek meggyőződése, hogy ez bunda volt, egyértelműen Gergőnek kellett volna továbbjutnia. "Kidobták az egyik legjobbat!" - írta az egyik feláborodott rajongó.

Eljegyezték Nyári Diát, a Barátok közt sztárját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-eljegyeztek-nyari-diat-a-baratok-kozt-sztarjat-foto.htmlEljegyezték Nyári Diát, a Barátok közt szexi sztárját.TV + SztárokOrigoTakács Nikolas nevet változtat, ezérthttp://www.life.hu/sztarok/20171022-takacs-nikolas-nevet-valtoztat.htmlTakács Nikolast nem sokáig fogják már így hívni? Névváltoztatást tervez...TV + Sztárok--Ördög Nórit intim helyzetben fotózta férje: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-ordog-norit-intim-helyzetben-fotozta-ferje-foto.htmlÖrdög Nóri és férje, Nánási Pál irigylésreméltó családi életet élnek. Szeretik egymást és a gyereknevelés mellett jut idejük kettesben is eltölteni egy kis időt. Pali ezúttal azt fotózta, hogyan alszik kedvese.TV + SztárokÁrpa Attila új kedveséről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20171022-arpa-attila-uj-szerelmerol-meselt.htmlÁrpa Attila csak nagyon ritkán mesél magánéletéről, ám ezúttal kivételt tett.TV + Sztárok--Bódi Sylvi megmutatta kerek fenekét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-bodi-sylvi-megmutatta-kerek-feneket-foto.htmlBódi Sylvi ezúttal sem takargatta magát...TV + Sztárok--Ezért kaptak az X-Faktor versenyzői erős kritikákat Radics Gigi és Puskás Peti szerint: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-ezert-kaptak-az-x-faktor-versenyzoi-eros-kritikakat-video.htmlAz X-Faktor második élő showja nem úgy sikerült, mint az első. Ezt a mentorok is nehezményezték.TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.