X-Faktor 2017: Abaházi Nagy Lívia búcsúzott

X-Faktor Abaházi Nagy Lívia X-Faktor 2017 kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor negyedik élő showjában a versenyzők az egyéni produkciók mellett duettekkel álltak színpadra, így mindenki duplán bizonyíthatott. A végén pedig Puskás Peti került a legnehezebb helyzetbe.

Radics Gigi és Gáspár Laci fergeteges duettjével indult az X-Faktor negyedik élő showja. A mentorok magasra tették a lécet és megmutatták, hogyan is kell ezt profin csinálni.

Berta Dániel kapta az este legkeményebb kritikáját, mégsem neki kelle távoznia. Gáspár Lacinak egyenesen rosszul esett a produkció, szerinte Michael Jackson slágere ez esetben arra volt jó, hogy az énekes gyengeségeit mutassa. A legkülönlegesebb produkciót Serena Rigacci hozta el a nézőknek. A lány magyarul énekelt, a Tavaszi szél vizet áraszt feldolgozása remekül hangzott Serena előadásában. Puskás Peti megdicsérte a lányt, aki az egyszerűséggel és tisztasággal érte el, hogy hatásos legyen a dala.

Az egyéni produkciókat követően duetteket adtak elő a versenyzők. Gulyás Roland Berta Dániellel, Serena Rigacci Nagy Bettinával, Abaházi Nagy Lívia pedig Ricco és Claudiával bizonyíthatott.

A beérkezett szavazatok alapján végül Abaházi Nagy Líviának és Berta Dánielnek kellett párbajoznia a továbbjutásért. A végén pedig Puskás Peti érezhette magát a legrosszabbul, ugyanis kát mentoráltja között kellett döntenie. Végül Lívia nevét mondta, úgy érezte, a lány már a búcsúdalát énekli párbaj közben. A többi mentor is úgy határozott, hogy Abaházi Nagy Líviának kell búcsúznia az X-Faktortól.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.