Szabó Péter motivációs trénerként százezreknek segít, éppen azért, mert ő is keresztülment sötét időszakon: többször is öngyilkos akart lenni.

Könyveivel és előadásaival rengeteg embernek segít Szabó Péter, hogy mindenki megtalálja a saját útját. Sokaknak ad erőt, és éppen azért tudja, hogyan segítsen, mert ő is keresztülment egy sötét időszakon főként gyermekkorában. Erről Garami Gábornak beszélt a motivációs tréner. 

Szabó Péter elárulta, gyerekként többször öngyilkos akart lenniForrás: Facebook/Szabó Péter

Én egy túlsúlyos kisfiú voltam, tele kisebbségi komplexusokkal. 10 éves sem voltam még, amikor először akartam öngyilkos lenni. Nagyon nagy feszültség volt a gyermekkoromban. Nem szeretek beszélni a gyerekkoromról azért, mert az édesapám emlékét nem szeretném megbántani, egy fantasztikus ember volt, (...) az édesanyámat is nagyon szeretem, de egész egyszerűen ők valahogy nem tudtak kijönni. El is váltak idővel, de addig, amíg ez megtörtént, maga a válás, addig nagyon nagy feszültség volt. Erről nem akarok több részletet, a lényeg, hogy egy konkrét szituációban ki akartam ugrani az ablakon. Akkorának éreztem én gyerekként a nyomást. Úgy éreztem, hogy jobb lesz, hogy nem bírom, hogy az a két ember, akit én szeretek ennyire nem jönnek ki"mondta Szabó Péter, aki tinédzserkorában is nagyon rosszban volt saját magával.