Szabó Péter elárulta, gyerekként többször öngyilkos akart lenni

Forrás: Facebook/Szabó Péter -
motiváció öngyilkos Szabó Péter öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Péter motivációs trénerként százezreknek segít, éppen azért, mert ő is keresztülment sötét időszakon: többször is öngyilkos akart lenni.

Könyveivel és előadásaival rengeteg embernek segít Szabó Péter, hogy mindenki megtalálja a saját útját. Sokaknak ad erőt, és éppen azért tudja, hogyan segítsen, mert ő is keresztülment egy sötét időszakon főként gyermekkorában. Erről Garami Gábornak beszélt a motivációs tréner.

Szabó Péter elárulta, gyerekként többször öngyilkos akart lenni Forrás: Facebook/Szabó Péter

ki akartam ugrani az ablakon.

mondta Szabó Péter

Így néz ki hajnalban, smink nélkül Ördög Nóra: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171108-igy-nez-ki-hajnalban-ordog-nora.htmlÖrdög Nóra betekintést engedett az Ázsia Expressz kulisszái mögé, és olyat mutatott a követőinek, amilyet még soha. TV + Sztárok--Válaszolt Maros Ákos Kerényi Miklós Gábor bocsánatkérésérehttp://www.life.hu/sztarok/20171108-maros-akos-valaszolt-kerenyi-miklos-gabor-bocsanatkeresere.htmlEddig egyetlen áldozat vallott Kerényi Miklós Gábor ellen névvel és arccal, Maros Ákos számolt be a vele történtekről. A rendező Facebook-oldalán kért bocsánatot, azoktól akiket esetleg megbántott módszereivel, erre reagált Maros Ákos szintén a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Béres Alexandra nem készít több sport DVD-t http://www.life.hu/sztarok/20171108-abbahagyja-a-dvd-keszitest-beres-alexandra.htmlBéres Alexandra kijelentette: kiszáll a DVD készítésből. Nem éri már meg kiadni a lemezeket. TV + SztárokOrigoVajna Timi kék bugyiban és magas sarkúban pózolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171108-vajna-timi-kek-bugyiban-es-magas-sarkuban-pozolt.htmlVajna Timi egyre szívesebben mutat magáról szexibbnél szexibb fotókat, a legutóbb közzétett képe nagyon vadra sikerült: bugyiban és tűsarkúban pózolt. TV + Sztárok--Kulcsár Edina ruháit a dédnagymamája mossa http://www.life.hu/sztarok/20171108-dednagymamaja-mossa-kulcsar-edina-szennyeset.htmlKulcsár Edina nemrég megosztott egy fotót a közösségi oldalán, ám amit a rajongóktól kapott ezért, azt bizonyára nem vágta zsebre. TV + SztárokOrigoÉNB Alexa is távozik az Éjjel-nappal Budapestbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171108-alexa-is-tavozik-az-ejjel-nappal-budapestbol.htmlÉNB Alexa, aki jelenleg az X-faktor háttérműsorát vezeti, távozik a nagysikerű sorozatból. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.