A pedofil békési tanárnak nemcsak az a 11 éves kisfiú lehetett az áldozata, akit Londonba próbált csempészni: egy másik diák azt állítja, hogy ölelgetni és puszilgatni próbálta őt a férfi.

A hogy arról a Life.hu is beszámolt, egy békési tanár Londonba próbálta csempészni egy 11 éves diákját. Hamis iratokkal és pénzzel is készült a férfi, de szerencsére lebuktak a repülőtéren. Kiderült, hogy a tanár ellene a diák szülei mg nyáron feljelentést tettek, mert részletekbe menő szexuális tartalmú üzeneteket találtak a gyermek telefonján.

A pedofil tanár előzetesben van - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

A nyomozás megkezdődött, de a férfi tovább taníthatott. A gyerek – miután a szökési kísérlet meghiúsult – pszichiátriára került, most pedig kiderült, hogy egy másik áldozata is lehetett a tanárnak.


A Bors azt írja, hogy egy másik diákkal is furcsán viselkedett a férfi, legalábbis ez állapítható meg a kisfiú beszámolójából. Aszerint a tanár korrepetálta a gyermeket, méghozzá a saját lakásán, a foglalkozások alatt pedig többször is ölelgetni és puszilgatni próbálta.