ÉNB Alexát sötét verembe zárták a Celeb vagyok, mets ki innen! című műsorban

Forrás: RTL Klub -
ÉNB Alexa verem Celeb vagyok, ments ki innen!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban nem kímélik a sztárokat, nagyon kemény feladatokat kell teljesíteniük. ÉNB Alexát sötét verembe zárták, de nem tudta végig teljesíteni a próbát.

A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban bizony nem mókával és kacagással telik az idő, ugyanis a bátorságpróbákon keményen kell teljesíteni azért, hogy élelemhez jussanak. Legutóbb ÉNB Alexán volt a sor, neki kellett a csapatáért leküzdenie a saját félelemét. A celebet egy sötét verembe zárták be, miközben folyton emelkedett a vízszint, és különböző állatokat is bedobáltak hozzá.

ÉNB Alexa sírva menekült a veremből Forrás: RTL Klub

Alexa már az első percben sírva fakadt, de igazán csak akkor akadt ki, amikor már a nyakáig ért a vízszint. Tetőzte a problémát, hogy egy állat meg is harapta, ez jelentette számára a próba végét. 9 percig bírta a veremben a 12 helyett, így 9 ételadagot kapott a piros csapat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.