Kiszel Tünde 2018-as naptára elkészült, erről mesélt nemrég a Mokkában. Illetve arról is, hogy Donatellát már miért nem láthatjuk a képeken. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, nemrég elkészült Kiszel Tünde 2018-as naptára, amely ismételten hatalmas sikert aratott és arat most is a rajongók körében. A híresség a Mokka vendégeként elmesélte, hogy a fotókat egy csárdában készítették Szigetszentmártonon. 

Kiszel Tünde az új naptárról meséltForrás: Instagram/Kiszel Tünde

Arról is szó esett, hogy bemutatót és dedikálóestet rendezett a születésnapjával egybekötve, ahol számos híresség is tiszteletét tette. A műsorvezetők kérdésére Tünde azt is elmesélte, hogy miért nem láthatjuk Donatellát a legfrissebb naptárban sem:

"Igen, ő már az ideiben és a jövő éviben sem szerepel. 15 évig szerepelt, minden évben benne volt a naptárban, most úgy gondoltuk, hogy egy korszak lezárult, és ez már nem az ő útja." - mondta a szőke híresség, de szerencsére nem kell nélkülöznünk a gyönyörű Donatellát, hiszen szelfiket rendszeresen készít a követőinek. Illetve, ahogy arról már írtunk is, belevágott a modell szakmába, és egyre nagyobb sikereket arat.