Ezért nem szerepel Kiszel Tünde naptárában Donatella: videó!

Forrás: Instagram/Kiszel Tünde -
fotók Kiszel Tünde naptár Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde 2018-as naptára elkészült, erről mesélt nemrég a Mokkában. Illetve arról is, hogy Donatellát már miért nem láthatjuk a képeken. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, nemrég elkészült Kiszel Tünde 2018-as naptára, amely ismételten hatalmas sikert aratott és arat most is a rajongók körében. A híresség a Mokka vendégeként elmesélte, hogy a fotókat egy csárdában készítették Szigetszentmártonon.

Kiszel Tünde az új naptárról mesélt Forrás: Instagram/Kiszel Tünde

Arról is szó esett, hogy bemutatót és dedikálóestet rendezett a születésnapjával egybekötve, ahol számos híresség is tiszteletét tette. A műsorvezetők kérdésére Tünde azt is elmesélte, hogy miért nem láthatjuk Donatellát a legfrissebb naptárban sem:

"Igen, ő már az ideiben és a jövő éviben sem szerepel. 15 évig szerepelt, minden évben benne volt a naptárban, most úgy gondoltuk, hogy egy korszak lezárult, és ez már nem az ő útja." - mondta a szőke híresség, de szerencsére nem kell nélkülöznünk a gyönyörű Donatellát, hiszen szelfiket rendszeresen készít a követőinek. Illetve, ahogy arról már írtunk is, belevágott a modell szakmába, és egyre nagyobb sikereket arat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.