Ilyen szexi pasi lett Eric Lloyd, a Télapu egykori gyerekszínésze: fotó!

szexi Télapu színész gyerekszínész Eric Lloyd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elteltek az évek, és a tündéri kisfiúból mára felnőtt, sármos férfi lett. 

Bizonyára sokan emlékszünk arra az 1994-es karácsonyi filmre, amelyben Tim Allen játssza az elvált édesapát, akiből egy csapásra télapó lett. A Télapu egy igazi humoros ünnepi produkció, mely sokak kedvence lett az évek során, többek között a tündéri kisfiút alakító, akkor 8 éves Eric Lloyd miatt is. Ám az egykor meseszép gyermekből idő közben felnőtt férfi lett, aki májusban töltötte be 31. életévét, és bizony nagyon sármos pasivá cseperedett.

Nem csak a Télapu trilógiában láthattuk szerepelni, hanem a Lelkük rajta, a Batman és Robin és az Agyament Harry című filmben is.

Gyereksztárok, akik a korai siker után tönkrementek

Nincs gyermekkora azoknak, akik fiatalon váltak híressé. Attól fogva minden lépésüket követik, és a legkisebb hibáik is címlapokra kerülnek. Persze megfizetik őket a szereplésükért, de úgy tűnik, sokakat a pénz nem kárpótol az ellopott gyerekkorért. Rengeteg gyereksztár a korai sikerek után az önpusztítás útjára lépett, és olyan is volt, aki öngyilkosságot követett el. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.