Anyaszült meztelenül fotózták Pásztor Annát

fotó Anna and the Barbies meztelen Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meztelenül, a kádban pancsol egyik friss fotóján Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekesnője.

Megszokhattuk, hogy a kétgyermekes Pásztor Anna rendre meghökkenti a konzervatívabb elveket valló embereket, az extravagáns énekesnőt gyakran láthatjuk kihívó ruhákban, feltűnő sminkben a színpadon, ezúttal pedig még egy meztelen fotót is megosztott magáról követőivel. Épp egy fürdőkádban pancsol: a jelenet az együttesről készült dokumentumfilmben látható.

Megmutatjuk nektek a film egyik részletét, ami az egyik kedvencem.. youtubeon a 7 lépés teljes terjedelmében!

Pásztor Anna (@pasztorannaenekes) által megosztott bejegyzés,

Medveczky Ilona szörnyű autóbaleset szemtanúja volthttp://www.life.hu/sztarok/20171213-medveczky-ilona-szornyu-autobaleset-szemtanuja-volt.htmlMedveczky Ilonát nagyon megviselte az, ami vásárlás közben történt: a művésznő egy darabig biztosan nem fog kimozdulni otthonából. TV + SztárokOrigoTóth Gabit gyönyörű virággal lepte meg párja - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-toth-gabit-gyonyoru-viraggal-lepte-meg-parja.htmlEgy gyönyörű orchideát kapott ajándékba névnapjára Tóth Gabi a Sztárban sztár + 1 kicsi-beli párjától, Fodor Eriktől. TV + SztárokOrigoIlyen karcsú lett Gáspár Virág - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-ilyen-karcsu-lett-gaspar-virag-foto.htmlCsodaszép tinédzser lett Gáspár Virágól: Gáspár Győző kisebbik lánya az utóbbi időben nagyon sokat fogyott. TV + Sztárok--Üzlettársa is zaklatással vádolja Havas Henriket: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-uzlettarsa-is-zaklatassal-vadolja-havas-henriket.htmlÚjabb nő állítja, hogy Havas Henrik zaklatta őt. A neve elhallgatását kérő áldozat üzleti kapcsolatban állt Tanár úrral, sokszor találkoztak. Az egyik ilyen alkalommal azonban a tévés elkapta, és szexuális tevékenységre akarta rávenni. TV + SztárokOrigoŐ lesz Havas Henrik utódja az ATV-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-o-lesz-havas-henrik-utodja-az-atv-nel.htmlHavas Henriket felfüggesztette az ATV, zajlik a vizsgálat az ellene felhozott vádak miatt: Baukó Éva és Molnár Anikó is azt állítja, zaklatta őket a Tanár úr. A csatorna már talált is Havas helyettesítésére valakit. TV + SztárokOrigoViaszbaba: egy verssel alázta meg szeretőjét a leszbikus magyar színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-egy-verssel-alazta-meg-szeretojet-a-leszbikus-magyar-szineszno.htmlA leszbikus magyar színésznő egykori szeretője újabb részletet osztott meg egykori kapcsolatukról. Egyértelmű, hogy a művésznő nem tisztelte fiatal szerelmét, borzalmasan megalázta. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.