Ő lesz Havas Henrik utódja az ATV-nél

Forrás: Origo -
ATV Havas Henrik Fiala János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henriket felfüggesztette az ATV, zajlik a vizsgálat az ellene felhozott vádak miatt: Baukó Éva és Molnár Anikó is azt állítja, zaklatta őket a Tanár úr. A csatorna már talált is Havas helyettesítésére valakit. 

Havas Henrik körül egyre nagyobb a botrány, hiába nyilatkozta korábban a csatornája, hogy nincs napirenden az ügy, vizsgálatot indítottak. A Tanár úrt többen is zaklatással vádolják ugyanis: először Baukó Éva szólalt meg az esetről, később Molnár Anikó vallott Havas ellen. Vágó István is megszólalt: az állítása szerint a Tanár úr az ő feleségét kéretlen üzenetekkel bombázta, egy a napokban előkerült évekkel ezelőtti videón pedig Görög Zita vádolja őt azzal, hogy fogdosta.

Havas Henrik elhagyja az ATV-t Forrás: Origo

Mindezek hatására az ATV úgy döntött, belső vizsgálatot indít és annak idejére felfüggeszti Havas Henriket. A Zoom.hu pedig már azt is tudja, hogy ki lesz a Tanár úr helyettese: Fiala János fogja az év hátralevő részében vezetni Havas műsorát, melynek címe Havas a pályán helyett Civil a pályán lesz. A legutóbb - még a Tanár úrral - műsorba került adást pedig a szokásoktól eltérően nem fogják szerda este megismételni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.