Medveczky Ilona szerelmes lett egy pszichopatába

Forrás: Marton Szilvia -
Medveczky Ilona pszichopata szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona máig jól tartja magát, fiatalabb korában pedig csak úgy bomlottak utána a férfiak. A művésznőnek ennek ellenére nem volt sok szerelme, ám volt egy annál veszélyesebb: egy pszichopatába szeretett bele.

Medveczky Ilona az első magyar szexszimbólumok egyike volt, csodás alakja és szépsége miatt rengeteg udvarlója akadt. Több százan is próbáltak a kegyeibe férkőzni, természetesen többnyire sikertelenül. Hiába szerették volna sokan meghódítani, a művésznő fejét nem sikerült elcsavarniuk. Saját bevallása szerint igazán szerelmes csak egyszer volt első párjába, Lacikába, de utána is volt egy-két kapcsolata.

Medveczky Ilona szívét meghódította egy pszichopata Forrás: Marton Szilvia

Huszonöt évet élt dr. Nagy Richárddal (1928-2009), aki 1974 és 1983 között az MTV elnöke volt. „Sosem én választottam, engem választottak a férfiak" - vallotta Medveczky Ilona kapcsolatairól a hot! Magazinnak, majd elmesélt egy igazán érdekes történetet az életéből:

egyszer beleszeretett egy pszichopatába.

Az interneten ismerkedett a férfi, és sikerült rövid időre meghódítania a művésznőt, de szerencsére ez már a múlt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.