Meglepő dolgot árult el Debreczeni Zita az esküvőjéről

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
esküvő szeretlek Gianni Annoni Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla az új videósorozatában ezúttal Debreczeni Zitát interjúvolta meg, aki elárulta többek között azt, hogy először az oltár előtt mondta ki a „szeretlek" szót.

Debreczeni Zita saját fotóstúdiójában látta vendégül Tatár Csillát, akivel rengeteg témát jártak körül. A kérdezz-felelek során szóba került például az, hogy a modell gyermekkorában nagyon válogatós volt, egy külön kis asztalnál evett, ugyanis édesapja sokáig nem volt hajlandó emiatt vele étkezni.

A szépség ezután az esküvőjéről kezdett mesélni. Kiderült, először az oltár előtt mondta ki azt a szót, hogy „szeretlek".

Az volt a legromantikusabb pillanata az esküvőnek, amikor beléptünk a templomba. Mondjuk, én onnantól egészen a végéig sírtam... Volt egy nagyon rossz szokásom, én korábban azt mondtam, hogy egyetlen embernek fogom kimondania azt, hogy "szeretlek", ez pedig az oltárnál lesz, a férjemnek. Soha előtte nem mondtam férfinak, Gianninak sem. Ez nekem nagyon fontos szó. Nem csak annyit jelent, hogy bármire rámondom, hogy például szeretem ezt a párnát..." - árulta el Debreczeni Zita, aki jelenleg Mexikóban tartózkodik férjével, Giannival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.