Tatár Csilla az új videósorozatában ezúttal Debreczeni Zitát interjúvolta meg, aki elárulta többek között azt, hogy először az oltár előtt mondta ki a „szeretlek" szót.

Debreczeni Zita saját fotóstúdiójában látta vendégül Tatár Csillát, akivel rengeteg témát jártak körül. A kérdezz-felelek során szóba került például az, hogy a modell gyermekkorában nagyon válogatós volt, egy külön kis asztalnál evett, ugyanis édesapja sokáig nem volt hajlandó emiatt vele étkezni.

A szépség ezután az esküvőjéről kezdett mesélni. Kiderült, először az oltár előtt mondta ki azt a szót, hogy „szeretlek".

Az volt a legromantikusabb pillanata az esküvőnek, amikor beléptünk a templomba. Mondjuk, én onnantól egészen a végéig sírtam... Volt egy nagyon rossz szokásom, én korábban azt mondtam, hogy egyetlen embernek fogom kimondania azt, hogy "szeretlek", ez pedig az oltárnál lesz, a férjemnek. Soha előtte nem mondtam férfinak, Gianninak sem. Ez nekem nagyon fontos szó. Nem csak annyit jelent, hogy bármire rámondom, hogy például szeretem ezt a párnát..." - árulta el Debreczeni Zita, aki jelenleg Mexikóban tartózkodik férjével, Giannival.