Reese Witherspoon elárulta, miért beszélt a zaklatásáról

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Reese Witherspoon metoo zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reese Witherspoon is zaklatás áldozata volt: 16 évesen egy rendező molesztálta. Sokáig ő is hallgatott a történtekről, most pedig azt árulta el, hogy végül miért törte meg a csendet. 

Reese Witherspoon is zaklatás áldozata volt: őt 16 évesen egy rendező molesztálta. Sokáig azonban nem beszélt az őt ért atrocitásról, ahogy rajta kívül még nagyon sok nő és férfi tűrte a zaklatásokat némán. Miután azonban kirobbant a Harvey Weinstein-botrány, a világ elkezdett figyelni: azokat a hangokat is meghallották, akik eddig hiába kiabáltak. Többen voltak ugyanis, akik már nem először álltak elő történetükkel, csakhogy eddig senki nem foglalkozott velük. Ezúttal azonban mindenkire figyelnek, Reese Witherspoon pedig elérulta, miért törte meg ő is a csendet.

Reese Witherspoon elárulta, miért törte emg a csendet Forrás: AFP/Valerie Macon

A csend a kínzókat segíti. Ez nem segít a szenvedőkön, ahogy a közömbösség is csak a zsarnokoknak kedvez, nem az elnyomottaknak.

mondta a színésznő

Kiderült, hol lesz Harry herceg legénybúcsújahttp://www.life.hu/sztarok/20180115-kiderult-hol-lesz-harry-herceg-legenybucsuja.htmlÚgy tűnik, eldőlt, hol tartja legénybúcsúját Harry herceg: a hírek szerint egy svájci síparadicsomban fog ünnepelni barátaival. TV + Sztárok--41 évesen eljegyezték a Bestiák énekesnőjét, Miss Bee-thttp://www.life.hu/sztarok/20180115-41-evesen-eljegyeztek-a-bestiak-enekesnojet-miss-bee-t.htmlRátalált a boldogság a Bestiák 41 esztendős énekesnőjére, Miss Bee-re, akit a napokban jegyzett el párja. TV + SztárokThinkstockHarry herceg esküvője hatalmas feszültséget okozott a királyi családbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-a-kiralyi-csaladban-harry-herceg-eskuvoje-hatalmas-feszultseget-okozott.htmlFontos eseményre készülnek a királyi családban: Harry esküvőjére: néhány hónap múlva elveszi a herceg álmai asszonyát. A ceremónia tervezése gőzerővel zajlik, a folyamat azonban máris feszültségeket váltott ki a királyi családban. TV + Sztárok--Vitray Tamás még mindig haragban van Rózsa Györggyelhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-vitray-tamas-meg-mindig-haragban-van-rozsa-gyorggyel.htmlEgykor szoros kapcsolat volt Vitray és Rózsa György között, de barátságuk véget ért egy konfliktus miatt. Azóta nem is nagyon beszélnek egymásról: Vitray legutóbbi interjújában ki se akarta ejteni Rózsa nevét. TV + Sztárok--11 év házasság után hagyja el feleségét a népszerű műsorvezető, Ant McPartlinhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-11-ev-hazassag-utan-hagyja-el-feleseget-a-nepszeru-musorvezeto-ant-mcpartlin.htmlMár régen pletykáltak arról, hogy Ant McPartlin házassága megromlott, most azoban hivatalosan is bejelentették a válást.TV + SztárokThinkstockIndul Zalatnay Cini pere: ennyit követel az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-indul-zalatnay-cini-pere-ennyit-kovetel-az-enekesno.htmlZalatnay Sarolta szeretett volna peren kívül megegyezni az érdi bevásárlóközponttal, ahol 2016 őszén balesetet szenvedett, de nem sikerült. Cini már bíróságra betenni a lábát, de úgy tűnik, nem lesz más választása.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.