Kiderült, ki az ország legszexibb pasija, és a végeredmény sokakat meglepett.

Néhány hete indította el azt a szavazást az RTL Klub, amelyben az ország legszexibb pasiját keresték. Bárki szavazhatott, a jelöltek pedig el is indították saját kis kampányukat. Dombóvári István, aki az egészet poénnak vette, lelkesen buzdította követőit, hogy szavazzanak rá. Dombit állítólag még Sebestyén Balázs is felkarolta, így nem is csoda, hogy végül a humorista lett a befutó.

Dombóvári István, aki olyan neveket előzött meg a szavazáson, mint például Lengyel Tamás, Istenes Bence, Nagy Ervin és Szabó Győző, a Borsnak elmondta, rendkívül jól szórakozott a szavazáson.

Az, hogy mellém állt az ország, és nem hagyták, hogy ne én nyerjem meg, nagyon nagy dolog. Nem tudjuk, hogy mi a szexi. Az, amit sugall nekünk a világ, a divatlapok, az újságok, a filmek? Azok a férfiak mind ugyanúgy néznek ki. Ecsetre fésült haj, kortól független favágószakáll és évszaktól független nyaksál. Mindenki úgy akar más lenni, hogy pont úgy néz ki. Ha ez a szexiség, akkor nem vagyok az. De ha azt nézzük, hogy engem mindig szeretett valaki, mindig bejöttem valakinek. Hogy húszéves koromtól egyetlen napot nem töltöttem párkapcsolat nélkül, mert mindig volt, akinek én voltam a szexi. Ha így nézzük, akkor az is lehet, hogy komolyan gondolták. Őszintén, mi lett volna abban a pláne, ha a szexi férfi szavazást egy szexi férfi nyeri?" – nyilatkozta a humorista, aki nemrég elárulta, hogy közel 15 éve vágyik gyerekre.

Végre papirom van arról, hogy szexi vagyok! Köszönöm nektek! #pistivagyokmentskiinnen #kisembernagygonddaljar

Dombóvári István (@dombipisti) által megosztott bejegyzés,