Singh Viki és a ByTheWay egykori énekese, Ya Ou Feng egy közös, összebújós fotón láthatóak együtt, de vajon mit csinál a TV2 és az RTL Klub sztárja? 

Singh Viki a Rising Star tehetségkutatóban vált ismertté, míg Ya Ou Feng a ByTheWay tagjaként az X-Faktornak köszönheti népszerűségét. A két csatorna sztárjai most összejöttek és megmutatták, milyen jó is a kapcsolatuk. Egy összebújós fotóval bizonyították, hogy bizony köztük minden a legnagyobb rendben van. Persze a barátságon kívül csak szakmai kapcsolat fűzi őket össze, hiszen Vikinek van barátja!

Singh Viki és a ByTheWay egykori sztárja, Ya Ou Feng együtt dolgoznakForrás: Singh Viki

„Ya Ou-val régóta nagyon jó barátságot ápolok. Sokáig volt a tanítványom, egy ideig én is vettem tőle gitárleckéket. A jelenlegi párom, Tomi előtt évekig szingli voltam, akkoriban sok szerelmi csalódásban mellettem állt, a lelki támaszom volt, és sokat tanultam tőle a férfiakról. Az utóbbi időben kevesebb időt töltöttünk kettesben, mivel Tomi nem biztos, hogy jó szemmel nézné, a munka azonban újra közelebb hozott minket, hiszen ő is mellettem énekel majd a Butterfly House című dalban" - mondta Viki.