Az 1996-ban elhunyt rapper, Tupac 4 és fél évet ült a börtönben azért, mert társaival megerőszakolt egy akkor 18 éves lányt. Az áldozat, a most 44 esztendős Ayanna Jackson egy videóinterjúban elmesélte, mi történt pontosan azon az éjszakán.

A nő DJ Vladnak adott interjút, a bezsélgetés pedig megtekinthető teljes egészében a videómegosztó oldalon. Elmesélte, hogy 1993-ban találkozott a rapperrel egy éjszakai táncos klubban. Egész éjjel táncoltak, flörtöltek és csókolóztak is.

Pezsgőt ittam és ő mögém lépett. Farmer volt rajtam és a farzsebembe dugta a kezét" – mondta a nő. Tupac ezt követően orális szexre akarta rávenni, de a nő ezt nem akarta. Ezt követően elmentek egy hotelszobába és egymáséi lettek.

Ezután többször is találkoztak, a rapper mindig autót küldött Ayannáért. Egyszer egy hotel lakosztályában találkoztak. A nappaliban ott voltak Tupac haverjai, ők ketten pedig elvonultak a hálószobába. Itt a férfi masszázst kért kedvesétől, majd csókolgatni kezdte. Ekkor beléptek a szobába a rapper haverjai. A nő nem értette, miért, és szabadulni akart, de a férfi a hajánál fogva ott tartotta.

Ők a barátaim és nagyon kedvellek téged, ezért arra gondoltam, hogy osztoznánk rajtad." – mondta ekkor Tupac és három barátja megerőszakolta a nőt.

A rapper haláláig tagadta, hogy az eset megtörtént.