Őrült zaklatta Jakupcsek Gabriellát és családját

Forrás: Mtl -
#Bochkor Jakupcsek Gabriella zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő történetet idézett fel Jakupcsek Gabriella az ATV #Bochkor című műsorának felvételén: egy pszichiátrián kezelt férfi egy éven keresztül zaklatta őt és a családját. Az őrült egyszer a házába is bejutott, ahonnan a tévés maga lökdöste el, hogy megvédje gyerekeit. 

"Képzeljétek el, hogy majdnem egy évig írogatott. Hosszú, ötoldalas, gusztustalan leveleket küldött, amiknek egyre durvább és agresszívebb volt a tartalma" - idézi a felvételen elhangzottakat a Blikk.

"A gyerek egyszer nyitva hagyta az ajtót, jöttem ki a lakás egyik részéből, ő meg ott állt a nappaliban, ahol a gyerekek játszottak. Az olyan dermesztő volt, és annyira megijedtem, hogy elkezdtem kilökdösni az ajtón" - folytatta Gabi, akinek a bejelentésére a rendőrség annyit mondott, ha legközelebb ott jár a zaklató, tartsa ott, amíg a helyszínre nem érkeznek.

Forrás: Mtl

"Fontos elmondani, hogy egy beteg emberről van szó. A férfi többször követte a tévétől egészen hazáig. A leveleken a feladó neve is szerepelt, Jakupcsek utána tudott nézni zaklatójának, így azzal is tisztában volt, hogy melyik intézményben kezelik. Borzasztó egy év volt. Nem egy rajongóról volt szó, aki kellemetlenséget vagy bosszúságot okozott a hétköznapjainkban, hanem egy életveszélyes állapot állt fent, aminek szerencsére vége. Mindig résen kellett lenni, ami lelkileg nagyon megterhelő. Az ember leginkább akkor veszíti el a türelmét egy ilyen szituációban, amikor a gyerekeit is fenyegetve érzi. Akkor megviselt ez az egész, de nem félek, nem élek rettegésben azóta. Nem vagyok az a típus" - mondta el tévés a napilapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.