Időjárás: havazás, havas eső, eső, mínuszok várhatók szerdán

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
eső hideg havazás időjárás mínusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha utálod a hideget és/vagy az esőt és havazást, a mai nap nem lesz a kedvenceid között, legalábbis, ami az időjárást illeti. 

Szerdán marad a borult idő. A Dunántúlon további havazás, máshol eső, havas eső valószínű - írja a Köpönyeg.hu. Élénk marad az ÉK-i légmozgás. 0-5 fok lesz délután. Csütörtökön borongós idő lesz, de átmenetileg, rövid időre már előbukkan a nap. Többfelé lesz vegyes csapadék: nyugaton inkább hó, keleten nagyrészt eső, zápor. Pénteken estig borult marad az ég. Többfelé várható havazás. Az ÉK-i szél megerősödik, mely hófúvást okozhat. Markáns lehűlés kezdődik. 0 fok körül alakul a csúcsérték.

Forrás: Csudai Sándor - Origo

Árokba csúszott járműveket mentettek a tűzoltók országszertehttp://www.life.hu/news/20180220-arokba-csuszott-jarmuveket-mentettek-a-tuzoltok-orszagszerte.htmlOrszágszerte árokba csúszott, az utakon keresztbe fordult járműveket mentettek kedd délelőtt a tűzoltók - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.News--6 méter magasból zuhant a síakrobata, de semmi baja nem letthttp://www.life.hu/news/20180220-6-meter-magasbol-zuhant-a-siakrobata-de-semmi-baja-nem-lett.htmlCsodával határos, hogy nem történt baja annak a férfi síakrobatának, aki 6 méter magasból zuhant le, és percekig nem mozdult. Joel Gisler végül sérülés nélkül úszta meg a fordulót. News--Menstruációs görcsök miatt szállítottak le a repülőről egy brit nőhttp://www.life.hu/news/20180220-menstruacios-gorcsok-miatt-szallitottak-le-a-repulogeprol-egy-brit-no.htmlMenstruációs fájdalmak miatt kellett leszállni a Dubajba tartó repülőgépről a 24 éves nőnek: nagyon felháborodott. NewsOrigoNyilatkozott Lázár Ervin lánya: így halt meg tavaly az édesanyja, Vathy Zsuzsahttp://www.life.hu/news/20180220-lazar-ervin-felesegenek-varhy-zsuzsanak-a-halalarol-nyilatkozott-a-lanya.htmlTragikus hirtelenséggel, 76 évesen távozott az élők sorából Lázár Ervin felesége, Vathy Zsuzsa. Lánya csak most nyilatkozott anyja halálának körülményeiről, állítása szerint órákig várakoztatták a sürgősségin. NewsOrigoEgy mexikói nő óriásplakáton akarja tudatni gyermeke apjával a terhességi teszt eredményéthttp://www.life.hu/news/20180219-egy-mexikoi-no-oriasplakaton-akarja-tudatni-gyermeke-apjaval-a-terhessegi-teszt-eredmeenyet.htmlSem telefonon, sem pedig a közösségi médián keresztül nem tudja elérni egy mexikói nő az őt teherbe ejtő Carlos Orozcót. Óriásplakáton üzen a férfinak, amit már rengetegen osztottak meg a közösségi médiában. News--Szellentő utas miatt hajtott végre kényszerleszállást egy repülőgéphttp://www.life.hu/news/20180219-szellento-utas-miatt-hajtott-vegre-kenyszerleszallast-egy-repulogep-becsben.htmlTúl sokat szellentett egy utas a repülőgépen, amit a körülötte ülők nehezen viseltek. Dulakodás és kényszerleszállás lett a vége. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.