Hevesi Kriszta csajozás Hosszú Katinka szakértő Shane Tusup tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup teste tele van olyan tetoválásokkal, amelyek feleségére, Hosszú Katinkára emlékeztetik. Kérdés, hogy egy esetleges új barátnőt mennyire fog ez zavarni...

Korábban már írtunk Shane Tusup testén lévő tetoválásokról. Mint ismeretes, az edző rengeteg olyan motívumot, számot varratott magára, amely feleségéhez, Hosszú Katinkához köthető. A Bors most azt boncolgatta, vajon menyire lesz nehéz esetleg új barátnőt találnia Shane-nek, ha a testén minden a volt kedvesére emlékeztet. A lap megkérdezte Hevesi Kriszta szexuálpszichológust is erről, aki úgy véli, mivel egy ismert emberről van szó, egyértelműen lehet úgy párkapcsolatot kialakítania, hogy az új barátnő folyton szembesül az exével, hiszen úgymond fel van rá készülve.

Ő nem zsákbamacskát árul, az egész világ tudja, hogy Hosszú Katinka férje (volt). A karján látható világcsúcsot nélküle nem érte volna el az Iron Lady. Ennél sokkal problémásabb lehet a másik fél számára, hogy a közvélemény még sokáig egy párként fogja kezelni Shane-t és Katinkát. Valamint az, hogy mindenki az úszónőhöz hasonlítja majd az új barátnőt." - nyilatkozta a lapnak Hevesi Kriszta.

Fantasztikus, hogy megoszthatom Veletek a nagy hírt: márciusban elindul a Learn to Swim program, az Iron Aquatics úszásoktatása a Duna Aréna tanmedencéjében. Igazi álom válik most valóra, hiszen mióta hazaköltöztünk Magyarországra, folyamatosan tervezgettük egy olyan úszóiskola elindítását, ahol korosztályra való tekintet nélkül taníthatjuk az embereket úszni. Tavaly szeptemberben, az Iron Aquatics versenyszakosztályának elindításakor elszomorító volt szembesülni azzal, hogy tehetséges gyerekek óriási erőfeszítések ellenére sem tudták megmutatni, hogy mire képesek. Önhibájukon kívül számtalan rossz berögződéssel, technikai hiányossággal küzdöttek annak ellenére, hogy voltak közülük, akik már 4-5 éve úsztak. Ezek a problémák mind elkerülhetők lettek volna, ha az edzőjük nem bevételi forrásként, hanem tanítványként tekintettek volna rájuk. Amióta hazaköltöztünk Magyarországra, tenni akarunk valamit a magyar úszósportért, és azt hiszem, ennek a legmegfelelőbb módja az, ha az ember a jövő nemzedékének fejlesztésére fordítja a figyelmet. Élethosszig tartó élményt, a sport szeretetét akarjuk adni a Learn to Swim programban úszni vágyóknak, amit a személyes képességek és igények előtérbe helyezésével teszünk. A sportolás sok mindenre megtanít, egyfajta életformává válhat, ezért az egyik legfőbb célunk a programmal, hogy megtanítsuk a kemény munka örömét az utánunk következő generációnak. A szülőkkel való kapcsolat számunkra kiemelten fontos, ezért olyan online kritériumrendszert dolgoztunk ki, ahol a gyermek fejlődése pontosan nyomon követhető. Hosszú távon gondolkodunk, ezért a Learn to Swim program a megszokottól eltérően háromhónapos tanfolyam, ahol a hangsúly az egyéni képességek fejlesztésén és a személyes igényeken van. A Learn 2 Swim program szintfelmérő alkalmaira március 8., szerdától, korhatárra való tekintet nélkül lehet regisztrálni, az Iron Aquatics honlapján, a www.ironaquatics.hu/page/learn-to-swim oldalon. Várunk mindannyiótokat szeretettel március 8-27-ig az ingyenes szintfelmérő alkalmakon!

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

Gáspár Bea vajszívű zsűritag leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-gaspar-bea-vajszivu-zsuritag-lesz-konyhafonok-vip.htmlGáspár Bea elárulta, hogy a Konyhafőnök VIP zsűritagjaként leginkább amiatt aggódik, hogy esetleg megbántja majd a versenyzőket. TV + Sztárok--Selyemruhában mutatta meg kerekedő pocakját Eva Longoria - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-selyemruhaban-mutatta-meg-kerekedo-pocakjat-eva-longoria-foto.html42 éves, babát vár és csak úgy sugárzik a boldogságtól: Eva Longoria egy lenge selyemruhában mutatta meg kerekedő pocakját. TV + Sztárok--Meggyűlt a baja a biztonságiakkal Nánási Pálnak - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-meggyult-a-baja-a-biztonsagiakkal-nanasi-palnak-video.htmlRászóltak a biztonságiak Nánási Pálra Dubajban, hogy legyen szíves ne kamerázzon. TV + Sztárok--Szegecses bőrszerkóban versenyzett Tóth Ivett műkorcsolyázó - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-szegecses-borszerkoban-versenyzett-toth-ivett-mukorcsolyazo-fotok.htmlNem mindennapi számot mutatott be a téli olimpián Tóth Ivett: az AC/DC dalára műkorcsolyázott. TV + Sztárok--Zseniális videó jelent meg Swaney Elizabeth-rőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-zsenialis-video-jelent-meg-swaney-elizabethrol.htmlBeindult a mémgyár Swaney Elizabeth meglehetősen gyenge olimpiai fellépése után: vicces videó került fel róla a közösségi oldalra. TV + Sztárok--Elbúcsúztatták kollégái a várandós Földes Esztert - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-elbucsuztattak-kollegai-a-varandos-foldes-esztert-fotok.htmlElbúcsúztatták kollégái Földes Eszter színésznőt, aki első babájával várandós. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.