Az Északi-sarknál melegebb lesz, mint a jövő héten Magyarországon

hideg időjárás Magyarország Északi-sark
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Északi-sarknál jóval melegebb lesz, mint Magyarországon - jellemezte a várható időjárást szombaton Facebook-oldalán a meteorológiai szolgálat, amely az extrém hideg miatt vasárnapra több megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki.

Kitértek arra is, hogy szombat délutántól észak felől a középső országrészben (előbb főként az Északi-középhegység nyugati felén, majd Pest megye tágabb környezetében) szórványos havazás, hózápor várható. A késő esti óráktól a havazás súlypontja fokozatosan dél, délnyugat felé helyeződik, majd vasárnap hajnalban, reggel már a Dél-Dunántúlon is megszűnőben lesz a havazás. Többnyire maximum 2 centiméternyi hó várható, de helyenként 3-5 centiméter is hullhat.

Az Alföld északi részén, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az északkeleti szelet kísérő legerősebb széllökések elérhetik, főként a Zemplén, Bodrogköz térségében meg is haladhatják a 60-65 kilométer/órát. Az erős szél a hóval borított tájakon – továbbra is főként a Dunántúl nyugati részén – hófúvásokat okoz.

Nagyon hideg lesz március elején ishttp://www.life.hu/news/20180224-nagyon-hideg-lesz-marcius-elejen-is-idojaras.htmlA szibériai hideg levegő legkésőbb holnapig betör az országba, most pedig már azt is tudni, hogyan alakul a március. News--Vasárnapra ideér a szibériai hideg levegő és körülbelül egy hétig lesznek mínuszokhttp://www.life.hu/news/20180224-vasarnapra-ideer-a-sziberiai-hideg-levego-es-korulbelul-egy-hetig-lesznek-minuszok-idojaras.htmlAmíg a péntek csapadékosabb volt, addig mára megérkezik a hideg. News--Megszólalt a lúgos orvos édesapja: szerinte felháborító az ítélet http://www.life.hu/news/20180223-megszolalt-a-lugos-orvos-edesapja-szerinte-felhaborito-az-itelet.htmlMegszületett az ítélet a lúgos orvosról, aki betört korábbi élettársa lakásába, és életveszélyesen megsebesítette. 9 év börtönbüntetésre ítélték, és örökké eltiltották a z orvoslástól. Szülei szerint felháborító az ítélet. NewsFotó: Hirling Bálint - OrigoZokogva búcsúzott a cirkuszi porondmestertől, Joó Tamástól édesanyjahttp://www.life.hu/news/20180222-zokogva-bucsuzott-a-cirkuszi-porondmesterto-joo-tamastol-edesanyja.htmlHirtelen, előadás közben lett rosszul a Fővárosi Nagycirkusz porondmestere, sajnos már nem tudták megmenteni az életét. A tiszteletére rendezett megemlékezésen száznál is többen vettek részt, édesanyja zokogva búcsúzott fiától. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoBorús, esős, havas idő lesz csütörtökön is: időjáráshttp://www.life.hu/news/20180222-borus-esos-havas-ido-lesz-csutortokon-is-idojaras.htmlMa sem lesz nagy kedvünk kimozdulni. News--Egy 10 éves kislány, Jenei Dorottya tűnt el Budapestenhttp://www.life.hu/news/20180221-egy-10-eves-kislany-jenei-dorottya-tunt-el-budapesten.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.