Berki Krisztián és Hódi Pamela között egyre jobban elmérgesedik a viszony: bíróság dönt majd a gyermekük elhelyezéséről. A médiában a harcuk szinte összes lépése megjelenik, Krisztián azt állítja, Pamelának fizetnek azért, hogy róla beszéljen.

Berki Krisztián nagyon boldog új kapcsolatában, de nem felhőtlen az öröme, ugyanis gyermeke édesanyja, Hódi Pamela és közte komoly harcok dúlnak. Gyermekük elhelyezése körül nem tudnak megegyezni, bíróság fog dönteni. Krisztián szerint az egyik oldal eszközként szeretné használni Natit.

Berki szerint Pamelának fizetnek azért, hogy róla beszéljenForrás: Facebook/Berki Krisztián

"Az egyik oldal valóban szeretné eszközként használni... Az elválásnál az egyik fél mindig sértettebbnek érzi magát. Számomra ebben a történetben csak a kislányunk boldogsága fontos, és csak ezután jön a saját boldogságom. Szerencsére most egy tökéletesen kerek kapcsolatban élek, és ha csak tehetem, semmilyen szinten nem említem Pamelát. Sajnos ez nem kölcsönös. A miértjét megfejteni nem tudom, de szembejön velem különböző portálokon, ahol fizetnek neki, hogy rólam beszéljen... Különös módon büszkeséget is érzek, hiszen az én cégem építette a brandjét úgy, hogy ma a 25 legkeresettebb celeb közé tartozik. Sok sikert kívánok neki ahhoz, hogy a nevem nélkül is sikerüljön fennmaradnia" - mondta a Ripostnak Berki Krisztián. A lap azt megkérdezte, hogy nem a show része-e a gyermekért folytatott harc. Berki egyértelmű nemmel válaszolt. "Már a kérdés is sértő! Ha figyeltek volna azok, akik most kétségbe vonják a lányom iránt érzett szeretetemet és feltétlen lojalitásomat, tudnák, hogy mindent úgy tettem, ahogyan azt korábban kijelentettem. Megmondtam, hogy amint a kislányom gondolkodóvá válik és képes lesz megítélni a körülötte zajló eseményeket, felhagyok a show-jellegű szerepeltetésével, és ezt meg is tettem" - mondta Berki.