Kiverte a biztosítékot Hódi Pamelánál, Berki Krisztián és a Viszkis közös könyve. Bár saját maga nem olvasta, az ijesztő részletek hamar eljutottak hozzá - írja a Bors.

"Mikor haza jöttem Ázsiából, és közöltem Pamelával, hogy vége, kértem tőle, hogy próbáljuk az egész szakítást diplomatikusan intézni. Hozzátettem azt is, hogy lett egy új barátom, akivel, ha nem megy zökkenőmentesen a dolog, megmutatjuk neki, hova lesz elásva..." - áll Berki Krisztián könyvében, amit a Viszkissel közösen írt Ázsiai kalandjukról. Hóda Pamela még nem fogta saját kezében a "művet", de értesítették arról, hogy mit írt róla az exe.

Berki Krisztián életveszélyesen megfenyegette Hódi PamelátForrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

"Nem olvastam a könyvet, és nem is fogom megvenni, mert egyiknek sem teszek 3 forintot sem a zsebébe! De számomra ez az írás egyértelműen gyilkossági szándékot rejt. De miért is lennék én elásva? Mit is ártottam én Berki Krisztiánnak? Nagyon sok pénzt tettem a zsebébe, vezettem a háztartást, nem beszélve a gyermeknevelésről. A bunkó stílusán is tompítottam. De elhagytam, mert végre boldog szeretnék lenni, és szeretném ha tisztelnének az emberek. Életemben nem voltam ilyen erős. Ha kell, én odamegyek erre a helyszínre és én is elkezdek ásni. Nem fogom hagyni magam. És természetesen a jogi lépéseket is meg fogom tenni, mert ez gyilkosságra utaló magatartás Krisztián részéről, amit nem tűrök. Sem a hazugságokat!" - mondta Pamela a lapnak, aki nem számított arra, hogy ő is szerepelni fog a botránykönyvben.