Nacsa Olivér szerelem riporter Somossy Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra szerelmes Nacsa Olivér: a humoristára a 13 évvel fiatalabb Somossy Barbara személyében talált rá a boldogság.

Ősszel számoltunk be róla, hogy Nacsa Olivér 3 év után szakított barátnőjével, Szilvivel. Alig fél évvel az elválás után a humorista most újra szerelmes, a nála 13 esztendővel fiatalabb Somossy Barbara személyében talált rá a boldogság. A szépség ismerős lehet a tévénézőknek is, hiszen ő az M5 csatorna egyik riportere és feltűnt a 2016-os Magyarország Szépe című versenyen is.

A pár nemrég közös fotókat is feltöltött a közösségi oldalra, Nacsa Olivér pedig a Ripostnak is megerősítette, hogy valóban együtt járnak.

Igen, együtt vagyunk, de a magánéletemről nem szeretnék bővebben beszélni. Köszönöm a megkeresést" – árulta el szűkszavúan a lapnak a humorista.

❤️

Olivér Nacsa (@olinacsa) által megosztott bejegyzés,

Pintér Tibor szégyelli a meztelen fotóit: szerinte kihasználták őthttp://www.life.hu/sztarok/20180425-pinter-tibor-szegyelli-a-meztelen-fotoit-szerinte-kihasznaltak-ot.htmlPintér Tiborról múlthéten jelentek meg pikáns fotók a Hot! Magazinban, történetesen szinte teljesen meztelenül látható Tenya. Erről kérdezte őt Kiss Ramóna és Papp Gergely a Reggeliben. Kiderült, hogy a színésznek nem tetszenek a felvételek, és úgy érzi, kihasználták őt. TV + SztárokOrigoKerényi Miklós Gábor indulatkezelési terápián vett részthttp://www.life.hu/sztarok/20180425-kerenyi-miklos-gabor-indulatkezelesi-terapian-vett-reszt.htmlKerényi Miklós Gábort nem csak zaklatással vádolták, azt is a szemére vetették, hogy rendezőként nagyon sokszor túl vehemens. Tudta, hogy változtatnia kell, ezért kérte szakember segítségét. TV + Sztárok--Kerényi Miklós Gábor szerint személyes okok miatt veszik le műsorról a Rómeó és Júliáthttp://www.life.hu/sztarok/20180425-kerenyi-miklos-gabor-szerint-szemelyes-okok-miatt-veszik-le-musorrol-a-romeo-es-juliat.htmlKerényi Miklós Gábor zaklatási vádjai miatt kénytelen volt távozni az Operettszínházból, most pedig egyik ikonikus darabja, a Rómeó és Júlia is lekerül a műsorról. KERO elmondta, miért hozták meg a színházban ezt a döntést. TV + Sztárok--Szexvideóval bukott le Marcellina egykori párja (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180425-szexvideoval-bukott-le-marcellina-egykori-parja.htmlNem volt ismeretlen szituáció Marcellinának az, amit vasárnap A Nagy Duettben előadtak. TV + SztárokOrigoLebetegedett Tóth Vera kutyája: az énekesnő az Instagramján köszöni meg, hogy meggyógyítottákhttp://www.life.hu/sztarok/20180425-lebetegedett-toth-vera-kutyaja-az-enekesno-az-instagramjan-koszoni-meg-hogy-meggyogyitottak.htmlKis kedvencével, Carlossal volt baj. TV + SztárokOrigoPerelnek Prince rokonai a popsztár halála miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180424-korhazat-es-gyogyszertarhalozatot-perelnek-prince-rokonai-a-popsztar-halala-miatt.htmlBepereltek egy illinois-i kórházat és a Walgreens gyógyszertárhálózatot Prince hozzátartozói, mondván, megelőzhették volna a popsztár 2016. áprilisi halálát, ha helyesen diagnosztizálják és kezelik gyógyszer-túladagolását napokkal a haláleset előtt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.