Az On The Spot csapata a sajtóból értesült arról, hogy 2019-ben már nem folytatódik a sorozatuk. Eszter és András Facebook-oldalukon biztosították a rajongókat, valamilyen formában lesz még On The Spot.

Az On The Spot csapata New Yorkba érkezésük után, a sajtóból értesült arról, hogy nem lesz folytatása a dokumentumsorozatuknak, legalábbis nem a Duna TV-n. Nem tartanak már igényt a munkájukra. Sajnálják, hogy vége, de megköszönték a támogatást a csatornától, és biztosították a rajongókat arról, hogy 2019-ben is folytatódik majd a sorozat, bár egyelőre nem tudják, milyen formában.

Nem lesz többé On The Spot a Duna TV-nForrás: Facebook/On The Spot

"A hosszú repülőút után bekapcsoltuk a telefonjainkat, és a sajtóból értesültünk róla, hogy az MTVA 2019-től nem tart igényt a munkánkra. A hírek után rögtön megnyitottuk az E-mailjeinket is, ott várt minket a hivatalos levél ugyanerről, amely pár órával a sajtóközlemény időpontja előtt landolt a mailboxban. Pont jövőre lesz 10 éve, hogy két kiskamerával elkezdtük az On The Spotot, és mivel Magyarországról a legtöbbet a Duna Tv fektette a dokumentumfilm-sorozatunkba, ezúton is szeretnénk megköszönni az együttműködést, hogy szabadon, függetlenül és méltósággal dolgozhattunk az elmúlt években" - írták a többi között a Facebookon. "Biztosak vagyunk benne, hogy valamilyen formában 2019-ben is folytatódik majd az On The Spot, megünnepeljük a tizedik évet, azt a rengeteg emberi történetet és nagy pillanatot, amit a szereplőinkkel átélhettünk, átélhettetek" - tették hozzá.