Hajdú Péter elárulta, mit fog csinálni az ATV után

Fotó: Mudra László/Origo -
Esti Frizbi ATV tévé Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint azt a Life.hu is megírta, Hajdú Péter elmegy az ATV-től. Kirúgásról szóltak eleinte a pletykák, ám a tévés szerint közös megegyezéssel távozik.

Utolsó adását vette fel a napokban az ATV-nél Hajdú Péter, aki elárulta, mihez fog kezdeni az Esti Frizbi készítése és gyártása helyett.

Hajdú Péter Fotó: Mudra László/Origo

"Nem mondom, hogy közömbös érzés a búcsú. Ez a negyedik szezonunk itt, érzelmileg valamilyen szinten elkezdtem kötődni a csatornához. Nem ez az első szakításom, csatornaváltásom és nem is az utolsó az életemben" - kezdte a 24.hu-nak Hajdú.

"Nagy esélyt látok arra, hogy tévézni is fogok, de rengeteg más teendőm is van az étterem és az orvosi központ kapcsán. Egy bevásárlóközpont építését is tervezzük két komoly üzletemberrel, szóval nem fogok unatkozni, az biztos. Ha lesz lehetőségem tévézni, akkor folytatni fogom azt is. Ha úgy alakul, hogy nem, akkor a tévézés szünetel. Nem szeretnék olyan megoldásba belemenni, ami nekem nem kedves."

Bódi Sylvi hidegvizes szörfözése nem lett az egykori playmate kedvenc hobbija: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-bodi-sylvi-hidegvizes-szorfozese-nem-lett-az-egykori-playmate-kedvenc-hobbija-foto.htmlBódi Sylvi a szörfözés szerelmese, aki eddig inkább csak a trópusok hullámait hódította meg. Ezúttal a hideg vízbe is bemerészkedett , ami nem lett a kedvence.TV + Sztárok--Sztárok, akik bizarr helyeken dolgoztak a befutásuk előtt: Danny DeVitótól Channing Tatumighttp://www.life.hu/sztarok/20180509-sztarok-akik-bizarr-helyeken-dolgoztak-a-befutasuk-elott-danny-devitotol-channing-tatumig.htmlNehéz elképzelni, hogy a ma már nagy népszerűségnek örvendő sztárok is voltak egykor olyan ismeretlen, feltörekvő színészek, akiknek mindent el kellett vállalniuk a megélhetésért. Pedig Danny DeVitónak és Christopher Walkennek sem indult könnyen a karrierje, de Brad Pitt-nek is be kellett vállalni a legégőbb melót. TV + SztárokOrigoKovács Tamás és Rujder Vivien között lángol a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-kovacs-tamas-es-rujder-vivien-kozott-langol-a-szerelem.htmlNem titok, hogy egy párt alkot a Korhatáros szerelem két színésze, Kovács Tamás és Rujder Vivien. A minap egy szenvedélyes közös fotót osztottak meg a Balaton partjáról. TV + SztárokOrigoJustin Theroux Emma Stone-nal távozott a Met-gálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-justin-theroux-emma-stonenal-tavozott-a-met-galarol.htmlJustin Theroux Emma Stone társasságában távozott az idei Met-gáláról. Azt pletykálják, több van közöttük barátságnál. TV + Sztárok--Állítják, Lajos herceget imádni fogják a nőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-allitjak-lajos-herceget-imadni-fogjak-a-nok.htmlA számmisztikával foglalkozó szakemberek kiderítették, milyen férfi válik a kis Lajos hercegből. TV + Sztárok--Balázs Andi levenné a felsőjét a színpadon, ha 51 kiló lennehttp://www.life.hu/sztarok/20180509-balazs-andi-levenne-a-felsojet-a-szinpadon-ha-51-kilo-lenne.htmlBalázs Andi viccesen megjegyezte a tévékamerák előtt, hogy ha 51 kiló lenne, lehet, hogy ő is levetkőzne a színpadon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.