Ha eddig még nem, akkor most biztosan besokallt a királyi család Meghan Markle édesapjától.

Hiába figyelmeztette a Kensington-palota a lesifotósokat, hogy hagyják békén Meghan Markel családját, Harry herceg menyasszonyának édesapjáról a napokban paparazzifotók kerültek elő. A férfit akkor kapták lencsevégre, amikor méretet vettek tőle az esküvői öltönyéhez, vagy amikor egy internetkávézóban a párról olvasott cikkeket. A képeket minden sajtóorgánum leközölte, és a fotós, Jeff Reyner több mint három millió dolláros bevételhez jutott.

Meghan Markle édesapja, Thomas Markle szövetkezett egy lesifotóssalForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega

Sajnos azonban kiderült, hogy a képek alanya, az örömapa szövetkezett a paparazzóval. Kiszivárgott az a videó, amin Thomas Markle és a fotós együtt érkeznek meg abba az internetkávézóba, ahol az örömapát lefotózták. A hely tulajdonosa meg is erősítette, hogy a két férfi együtt volt ott, és a fotók elkészülte után távoztak is. A szabó, aki Markle öltönyét varrta, szintén igazolta, hogy a két féfi összejátszott - írja a DailyMail.

Arra egyelőre nincsen bizonyíték, hogy Meghan apja is kapott volna a három milliós fizetségből, de a helyzet így is roppant kellemetlen. Thomas Markle többször is azt nyilatkozta, hogy semmi esetre sem szeretne címlapokon szerepelni, ehhez képest sütkérezik a népszerűségben.

A királyi család még nem reagált, de Harry-t minden bizonnyal érzékenyen érinti majd a dolog. A herceg édesanyja, Diana hercegnő a lesifotósok miatt vesztette életét.