Krasznai Tündét évekkel ezelőtt az X-Faktorban ismerte meg az ország, de hiába lett harmadik a tehetségkutatóban, az igazi áttörése elmaradt. Káros szenvedélyei elsodorták őt, de most újra megtalálta a helyét. 

Majdnem 5 év telt már el azóta, hogy Krasznai Tündét mindenki megismerhette az X-Faktor színpadán. Azóta érték őt sikerek és kudarcok is, de mára elmondhatja magáról, hogy sikerült legyőznie káros szenvedélyeit. Rögös út vezetett idáig, de volt segítsége. Bekerült egy olyan csoportba, ahol függőségekkel küszködő fiataloknak nyújtanak segítséget.

Krasznai Tünde legyőzte függőségétFotó: Margitay Klára/Life.hu

„Nekem rengeteget adott ez a hely, megmentett önmagamtól. Nekik nagyon sokat köszönhetek a tekintetben, hogy 9 hónapon át teljesen absztinens voltam" – mondta Tünde, aki komoly alkoholproblémákkal küzdött, de kemény munkával sikerült megszabadulnia az alkohol rabságából. A zeneipar és az alkohol kicsit kéz a kézben jár, nagyon sokan vannak a szakmában, akik belehaltak ebbe, valahogy úgy éreztem, hogy velem is megtörténhet ez, ha 27 évesen nem döntök úgy, hogy márpedig egy fordulópont hiányzik az életemből" - tette hozzá az énekesnő. Tünde új életmódja új barátságokat hozott, néhányakat azonban elsodort. „Nem mindegy, hogy kiket engedek be. Úgy gondolom, szűrni kell, hogy az ember előre tudjon haladni és megtartsa a pozitív hozzáállását" – mondta Tünde a Fókusznak.