Dakota Johnson egy ismeretlen férfival csókolózik

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
csók paparazzi Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ismeretlen férfival látták csókolózni Dakota Johnsont. A hír azért is érdekes, mert eddig mindenki azt hitte, a színésznő szíve foglalt: Chris Martint szereti.

Az egész világ abban a tudatban élt, hogy Dakota Johnson és Chris Martin egy párt alkot, most azonban olyan fotók láttak napvilágot, amelyek erősen megkérdőjelezik ezt a tényt.

A szürke ötven árnyalata című film női főszereplőjét a paparazzik kapták lencsevégre a minap Los Angelesben, amint csókot vált egy ismeretlen férfival. A pár éppen bevásárolt és láthatóan nagy volt közöttük az összhang.

Dakota Johnson ismeretlen férfival csókolózik Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com
A palota közölte: Meghan Markle apja nem lesz ott az esküvőnhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-a-palota-kozolte-meghan-markle-apja-nem-lesz-ott-az-eskuvon.htmlHivatalosan is megerősítette a Kensington-palota, hogy Thomas Markle nem lesz ott az esküvőn. Harry herceg menyasszonya, Meghan Markle hivatalos közleményét tették ki a Twitter-oldalukra. TV + Sztárok--Tolvai Reni edzés közben mutatta meg hatalmas dekoltázsáthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-tolvai-reni-edzes-kozben-mutatta-meg-hatalmas-dekoltazsat.htmlNem ritka, hogy Tolvai Reni szexi képet oszt meg magáról Instagram-oldalán, most pedig edzés közben mutatta meg, milyenek a keblei egy falatnyi sportmelltartóban. TV + Sztárok--Ágyból, egy szál ingen tett közzé képet Köllő Babetthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-agybol-egy-szal-ingen-tett-kozze-kepet-kollo-babett.htmlHófehér ágyneműben és hófehér ingben pihen Köllő Babett, aki az ágyból tett közzé egy képet közösségi oldalán. TV + Sztárok--Bebe bevallotta, élete során mindössze egy hetet dolgozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-bebe-bevallotta-elete-soran-mindossze-egy-hetet-dolgozott.htmlBebe a tévékamerák előtt árulta el, hogy egész életében csupán egyetlen hetet dolgozott. TV + Sztárok--Vajna Timi erotikus show-n járt Cannes-ban: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180517-vajna-timi-erotikus-show-n-jart-cannes-ban.htmlÚgy tűnik Vajna Timi nagyon jól mulat a filmfesztiválon, és a hivatalos program után is: erotikus show-n járt, amiről természetesen felvételeket is mutatott. TV + SztárokOrigoYvonne Dederick új vállalkozást indított: társkereső oldalt készíthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-yvonne-dederick-uj-vallalkozast-inditott-tarskereso-oldalt-keszit.htmlYvonne Dederick új dologba vágta a fejszéjét, szeretné megreformálni a társkereső oldalakat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.