Pár napja röppent fel a hír, miszerint válófélben van a Beckham házaspár. Az ok pedig az, hogy David megcsalta feleségét. Most megszólalt az állítólagos szerető apja.

Néhány éve bombaként robbant a hír, miszerint David Beckham megcsalta a feleségét. Bár akkor Victoria megbocsátott, lehet, hogy még egy hűtlenséget már nem tud elviselni a kapcsolatuk.

Pár napja kapott szárnyra a hír, miszerint Davidnek újra szeretője van és a házaspár emiatt 19 év után elválik egymástól.

Válságban lenne David és Victoria házassága?Forrás: AFP/Gareth Fuller

A The Sunnak most sikerült utolérnie az állítólag szerető apját, aki szűkszavúan, de igen mérgesen nyilatkozott a lapnak és tagadta a vádakat.

Ez nevetséges. El sem tudom képzelni, ki kezdte el ezt híresztelni. A lányom soha életében nem találkozott Beckhammel. Ennyit erről a történetről. Ő egy nagyon csinos, vonzó nő, akiről most álhírt gyártottak. A magánéletéről csak annyit, hogy nagyon boldog a barátjával."

A férfi még annyit hozzátett, hogy David valóban ellátogatott lánya munkahelyére, de ők ketten még csak nem is beszéltek egymással.