Foci vb: A süket jósmacska szerint Lionel Messi csapata ma búcsúzik a világbajnokságtól

jósmacska Lionel Messi foci vb 2018 Argentína Nigéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy süket kandúr jósolja meg az idei foci vb mérkőzéseit. A látnok macska eddig még egyszer sem tévedett. A mai argentín-nigériai meccsről úgy gondolja, Argentínának kell hazamennie.

Egy fehér süket kandúr az idei foci vb jósállata. A macska még egyetlen meccsel kapcsolatban sem tévedett. Ma Argentína és Nigéria összecsapását is megjósolta. Mivel a nigériai zászló mellett lévő tálból kezdett el csemegézni, így úgy vélik Lionel Messi és csapata kénytelen csomagolni és hazamenni, ugyanis ha ma az argentínok veszítenek, be kell fejezniük a világbajnokságot, írta meg az MTI.

Forrás: MTI/EPA/Georgi Licovszki
Szívrohamot kapott az egyiptomi kommentátor, amikor kikapott a csapata a vb-nhttp://www.life.hu/news/20180626-szivrohamot-kapott-az-egyiptomi-kommentator-amikor-kikapott-a-csapata-a-vbn.htmlMeghalt az az egyiptomi szakkommentátor, aki szívrohamot kapott, miután az utolsó pillanatban kikapott a csapata a foci vb csoportmérkőzésén.NewsThinkstockHorvátország és Izland is összeméri tudását a mai elődöntőben: 5 érdekesség rólukhttp://www.life.hu/news/20180626-horvatorszag-es-izland-is-osszemeri-tudasat-a-mai-elodontoben-5-erdekesseg-roluk.htmlMa este Argentína és Nigéria mellett Horvátország és Izland is megmérkőzik egymássak a 2018-as foci vb következő csoportmérkőzésén. News--Volt telitalálat a hatoslottón: 219.274.080 forint ütötte a nyertes markáthttp://www.life.hu/news/20180626-volt-telitalalat-a-hatoslotton-219274080-forint-utotte-a-nyertes-markat.htmlElvitték a hatoslottót. Több mint 200 milliót nyert egy szerecsés játékos. News--Azonnal meghalt az a járókelő, akit szerda éjszaka ütöttek el a Blaha Lujza térenhttp://www.life.hu/news/20180524-azonnal-meghalt-az-a-jarokelo-akit-szerda-ejszaka-utottek-el-a-blaha-lujza-teren.htmlSzerda éjjel a Blaha Lujza téren gázoltak halálra egy gyalogost, aki a helyszínen életét vesztette.NewsOrigo26 éve elhunyt kisbaba maradványait találták meg egy hátizsákban: további szörnyűségek is kiderültekhttp://www.life.hu/news/20180607-26-eve-elhunyt-kisbaba-maradvanyait-talaltak-meg-egy-hatizsakban.htmlSzörnyű történet látott napvilágot: három nő halálra éheztette beteg testvérét, majd a házkutatáskor egy 26 éve halott kisbaba maradványaira is rábukkantak a hatóság emberei. News--Agyonlőtte barátját egy nő: videóra is vették a véletlen tragédiát: videó (18+)http://www.life.hu/news/20180403-agyonlotte-baratjat-egy-no-videora-is-vettek-a-veletlen-tragediat-video.htmlTragédia: fejbe lőtte barátját a nő, véletlenül... News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.