2016-ban vált el férjétől Tornóczky Anita, akivel 12 évig voltak együtt, ebből hatot töltöttek házasságban. Azóta nem is volt komoly kapcsolata, most azonban büszkén vállalja jogász szerelmét.

Tornóczky a napokban tett közzé egy fotót, amin egy ismeretlen férfival szerepel. A lap most utánajárt, hogy ki a titokzatos lovag: Anitát a Balaton Soundon kérdezte a Bors.

"Nehéz volt tizenkét év után ismerkedni, közel engedni magamhoz valakit. Volt az elmúlt két évben több próbálkozásom, de egyik sem bizonyult olyan erős kapcsolatnak, hogy érdemes legyen a nyilvánosság elé vinni" - mesélte Anita. Az egykori műsorvezető azt is elárulta, hogy bár régen ismerik egymást a férfival, egészen addig nem figyeltek fel egymásra, míg a sors úgy hozta, hogy együtt utaztak a bécsi repülőtérről egy baráti síelésre. "Négy óránk volt beszélgetni. Ő egyébként külföldön dolgozik jogászként, de csütörtök estétől hétfő reggelig itthon van. A terv az, hogy több budapesti munkája legyen, de így is jól megvagyunk" - mondta Tornóczky.