ÉNB Alexa egy 26 évvel idősebb férfit szeret, akivel hamarosan össze is házasodnak ott, ahol szerelme egykor már kimondta az igent elhunyt feleségének.

Mindenki meglepődött azon, hogy ÉNB Alexa egy spirituális vezetőt, a nála 26 évvel idősebb többgyerekes özvegy férfit szeret.

A celeb elmondta, nem érdekli, ki mit gondol, sosem volt még ennyire boldog és kiegyensúlyozott. Férjhez akar menni szerelméhez, gyereket viszont nem szeretne szülni.

ÉNB Alexa Éjjel-Nappal BudapestForrás: RTL

"Nekem nem volt olyan jó a családi életem, és bár anyukám mondogatja, szeretne unokát, nem akarok csak azért gyermeket szülni, hogy ő ne unatkozzon" - mesélte a Blikknek az egykori sorozatsztár, aki azt is elárulta, hogyan történt a lánykérés.

"Egy átlagos reggelen történt, kávézás közben. Úgy éreztem, jó lenne, ha összekötnénk az életünket, és esküvel pecsételnénk meg a szerelmünket. Mindkettőnknek fontos ez, még jobban elmélyíti majd a kapcsolatunkat. Nem lesz nagy esküvő, a veszprémi önkormányzati hivatalban mondjuk ki az igent. A családtagjaink sem lesznek jelen, két önkéntes barátunk kísér el minket, tanúként."

Számunkra spirituálisan fontos a helyszín. Mivel nagyon hasonlítok Andira belsőleg és külsőre is, ez egyfajta újrakezdés lesz Balázsnak, amiben támogatom őt.