Cicciolina nevével több étterem visszaélt, pereli őket

Fotó: Polyák Attila - Origo -
étterem Olaszország Ausztrália Peru per Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, még mindig hatalmas népszerűségnek örvend Staller Ilona, azaz Ciccolina, ugyanis több étterem is felvette a nevét. Mint kiderült: jogtalanul. Így Staller Ilona perel. 

Staller Ilona, azaz Cicciolina nem teketóriázik, ha a nevéről van szó. Több étterem is használta a jogvédett Cicciolina nevet, így most pereli őket.

A Blikk információi szerint korábban egy ausztrál, most pedig egy olasz, egy francia és egy perui vendéglátóipari egység is az ő nevével kívánta felhívni magára a figyelmet.

Cicciolina perel Fotó: Polyák Attila - Origo

"Megkereshettek volna, mert ha kérnek, lehet, hogy igent mondok. A nevem jogvédett, így komoly összeget fizetnek majd" - mondta korábban a lapnak Cicciolina. Az is kiderült, hogy a különböző országokra vonatkozó törvények miatt igencsak problémás lesz az eljárás.

"Szívesen adnám a nevem, ahogy azt már korábban mondtam, adnék receptötleteket, sőt, fogadnám a vendégeket" - mondta Staller.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.