Balázs Klári pelenkával az arcán alszik évtizedek óta - így szépül

Forrás: Instagram/harsanyilevi -
Balázs Klári szépségtrükk alvás pelenka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az örökifjú Balázs Klári elárulta egyik szépségtitkát: pelenkával alszik.

A 65 éves énekesnő, Balázs Klári még mindig kirobbanó formában van és esze ágában sincs lassítani a tempóján. Mivel rengeteget koncerteznek Korda Györggyel, így a fizikumára és a bőrére is figyelnie kell. Az énekesnő elárulta, mi a fiatalos bőrének egyik titka: pelenkával a fején alszik.

Balázs Klári Forrás: Instagram/harsanyilevi

"Na nem úgy kell elképzelni, hogy magamra kell tekernem! A szememre használom a textilpelenkát. Ami a bébiknek jó, az az én bőrömnek is csak jó lehet. A szememre szoktam tenni, megnyugtatja a puha anyag, és a fénytől is véd. Már évtizedek óta így alszom, azt a fajta finomságot adja, amit mindig is imádtam. Egy törülköző már sokkal súlyosabb és érdesebb lenne. Még utazáshoz is szoktam vinni, van vagy húsz darab, amiket a törülközőkkel együtt mindig kifőzök. Az is fontos ugyanis, hogy a naponta cserélt textilpelenka makulátlan tiszta legyen" - mesélte a Borsnak az énekesnő.

Otthagyja az RTL Klubot és a TV2-höz igazol VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180725-otthagyja-az-rtl-klubot-a-tv2hoz-igazol-vv-aurelio.htmlVV Aurelio a Való Világ című reality műsorban vált ismertté. Harsány viselkedése, közönséges megnyilvánulásai egyenesen a győzelemig repítették. Miután kijött a luxusbörtönből, az RTL Klub csatornáján több produkcióban is láthatták a nézők. Ősztől azonban a konkurenciánál folytatja.TV + Sztárok--Elvette várandós párját Vojvoda Dávid kosárlabdázóhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-elvette-varandos-parjat-vojvoda-david-kosarlabdazo-eskuvo.htmlMegnősült a népszerű kosárlabdázó, Vojvoda Dávid. A sportoló várandós kedvesét vette el. TV + Sztárok--Natalia Oreiro 41 évesen is bombanő: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-natalia-oreiro-41-evesen-is-bombano.htmlNatalia Oreiro friss fotói bizonyítják, hogy a Vad angyal egykori sztárja 40 fölött is csodásan fest. TV + Sztárok--Ozorán, édesanyja mellett nyugszik Paudits Bélahttp://www.life.hu/sztarok/20180724-ozoran-edesanyja-mellett-nyugszik-paudits-bela.htmlPaudits Béla többször elmondta, hol szeretne nyugodni halála után. Utolsó éveiben visszavonultan élt, halálában is ezt az állapotot szerette volna. Most kiderült, hol van a Jászai Mari-díjas színész sírja. TV + Sztárok--Onyutha Judit megmutatta szexi dekoltázsát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-onyutha-judit-megmutatta-szexi-dekoltazsat.htmlOnyutha Judit eltűnt a szemünk elől, de az Instagram-oldalán még követhetjük a mindennapjait: nemrég megmutatta szexi dekoltázsát. TV + Sztárok--Félmeztelenül reklámoz egy cipőmárkát Michael Jackson lánya, Parishttp://www.life.hu/sztarok/20180724-felmeztelenul-reklamozza-a-cipomarkat-michael-jackson-lanya-paris.htmlIsmét félmeztelenül pózol Michael Jackson lánya: Paris egy cipőmárkát reklámoz fedetlen keblekkel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.