Vajna Timi húga, Lilla a hétvégén mondta ki a boldogító igent, az esküvő miatt azonban egy ideig feszültség volt a testvérek között: Timi nehezen fogadta el, hogy testvére férjhez megy.

Vajna Timi húga a hétvégén ment hozzá szerelméhez, akivel négy évvel ezelőtt ismerkedtek meg. Az esküvő szervezését a fiatalok nem bízták másra, persze Timi véleményét kikérte a testvére, habár eleinte Timi nem volt elragadtatva attól, hogy húga férjhez megy. Az elmúlt hónapok nem is teltek feszültségmentesen a két nővér között.

Vajna Timi nem volt elragadtatva húga esküvőjétőlForrás: Instagram/Vajna Timi

Túl fiatal vagyok hozzá, ezért szeret anyáskodni felettem. Nem rosszból szól ő bele az életembe, egyszerűen a legjobbat szeretné nekem, és én ezért nagyon hálás vagyok. De olyanok vagyunk, mint a tűz és a víz. Ő meglehetősen határozott, én félénk természetű vagyok, és a párom szerint könnyen befolyásolható. Az összes konfliktusunk is ebből adódik, de tudom, hogy Timi mindig a legjobbat akarja nekem, és ezért nagyon hálás vagyok. Persze, amikor a testvérem januárban meghallotta, hogy szervezzük a nyári esküvőnket, nagyon meglepődött. Szerintem három hónapig nem is vette komolyan. Azután átküldtem neki a menyasszonyi ruhámat, mert kíváncsi voltam a véleményére. Eltelt néhány nap, mire éreztem, hogy elkezdett szívből örülni nekünk, de azért a menyasszonyi ruhámba belekötött" – árulta el a Hot! Magazinnak Lilla.